Коммунальная тема

Про таке

Як каже трудовий люд — “Пі$діти — не мішки тягати”, або, якщо цей вислів докласти до костянтинівський реалій (взагалі, таких аналогій можна знайти багацько, але одну-дві наведемо), то можна сказати і так — “Грамоти роздавати, то вам не сміття розгрібати...”, або ж ось так — “PR — то така штукенція, що дозволяє комунальникам зна
/
Хоч на санчатах вже не і приходиться так гарцювати як минулим поколінням, але віз проблем з опаленням в місті вже своїм дишлом починає потихеньку бити по відповідальним та відповідним головам міста.
/
На розгляд чергової сесії міської ради виноситься питання прийняття у комунальну власність Костянтинівської міської територіальної громади 31 житлового будинку, які не увійшли до ліквідаційної маси їх попереднього власника, підприємства-банкрута — Костянтинівського державного хімічного заводу.
/
В коридорах власти Константиновской городской тергромады созрело очередное служебное расследование. Как следует из документа, руководство города намерено исследовать деятельность главных менеджеров коммунального хозяйства громады и одного из предприятий этой сферы.
/
В минувший вторник в горсовете прошла встреча, организованная региональным представительством Ассоциации городов Украины по вопросам газового рынка.
/
Хата Свирида Опанасовича – забацане місце, куди рєдко ступа культура. З вікна, затягнутого бичачим пузирем, можна побачити грязюку, дощ, бурю, а також мороз. Інколи, в ритмічному оскаженінні, з диким завиванням і карканням, мимо вікна проносяться зграї ворон, драконів, крилатих клопів і летючих пацюків.
/
Про критичну ситуацію в цій структурі неодноразово піднімалися питання та диспути на теренах громадської ради і не тільки. Реанімований покійник тягне за собою в прірву частину і так вже бідного населення. Населення, яке кожного дня атакують тарифи, ціни, ковід, бюрократи від влади...
/
Під час робочої поїздки на Донеччину 27 жовтня Прем’єр-міністр Денис Шмигаль оглянув хід капітального ремонту другого Донецького водопроводу у Слов’янському районі.
/
Эта 24-квартирная 2-этажка на Красном городке построена еще в 50-х годах, но проблем в ней не меньше, чем в бельгийских древних строениях. Главное — здание входит в многострадальные дома ЖЭКа Химзавода.
/
Нарешті! Це відбулося! Начальник міськводоканалу Аркадій Демченко дав розпорядження, а його підлеглі знайшли на території підприємства, мабуть десь у кущах, бетонну кришку — аби закрити оту діру, що на в'їзді у двір будівлі міськвиконкому!
/
З проекту Рішення міськвиконкома (сайт міськради): ПЕРЕЛІК аварійних дерев, що підлягають видаленню:
/
Нагадаємо, що "Провінція" підтримала те, що робив наш міський голова під час відключення газівниками газу населенню під
/
Нарешті! Це відбулося! Начальник міськводоканалу Аркадій Демченко дав розпорядження, а його підлеглі знайшли на території підприємства, мабуть десь у кущах, бетонну кришку — аби закрити оту діру, що на в'їзді у двір будівлі міськвиконкому!
/
Это уже, дорогие друзья, не фотофакт, а какой-то фото-фак.
/