Освіта

Про таке

Street campaign finale
Все, якщо не продлять термін опитування - завтра закінчується голосування і далі все буде залежити від голови (чи виконуючого обов'язки) військової адміністрації - яким буде обличчя, карта, душа, глибинний сенс, відношення до України Костянтинівки. 
/
З 21 лютого у всіх закладах загальної середньої освіти та закладах позашкільної освіти відновиться очна форма навчання. Таке рішення прийняла міська комісія з питань ТЄБ и НС, яка відбулась у четвер, 17 лютого.
/
Учора, 16 лютого, виконком прийняв рішення о призупиненні освітнього процесу у дошкільному закладі №31 “Мир”. В садочку вже декілька років продовжується капітальна реконструкція. Новий її етап передбачає ремонт внутрішніх приміщень, замовником яких виступає обласна держадміністрація, яка і контролює їх процес.
/
У професійно-технічній освіті Костянтинівської громади відбулися кардинальні зміни. У найстарішому навчальному закладі міста, Костянтинівському вищому професійному училищі (КВПУ №113), яке відзначило минулого року своє 90-річчя, за підсумками конкурсу призначено нового директора.
/
В середині минулого тижня, 12 січня, відбувся тендер по організації послуг шкільного харчування в освітніх закладах Костятнинівської громади на 2022 рік. Нагадаємо, що з 1 січня в українських закладах загальної середньої освіти, тобто в школах, введені нові норми харчування учнів.
/
Гурток шкільного соціального підприємництва ЕкоВарня у Костянтинівській школі №3 виграв грант на створення сучасного простору для розвитку своїх компетенцій. Створено макет майбутнього простору для учнів, що відвідують гурток шкільного соціального підприємництва ЕкоВарня у школі.  Під цю ініціативу віддали кабінет хімії.
/
Сьогодні, у понеділок, 17 січня, при підготовці матеріалу про харчування в міських закладах освіти, журналістами часопису Провінція було виявлено, що сайт міськУО “лежить”.
/
Таковой признан Новодмитровский лицей, победивший на конкурсе, состоявшемся 23  и 24 ноября в городском совете.  Это учебное заведение оказалось единственным, чья администрация подала документы на участие в нем. Похоже, сам конкурс затевался, фактически, под этот лицей, который власти явно наметили в качестве опорной школы.
/
Проект решения исполкома об организации питания для воспитанников детских садов и учащихся школ на следующий год опубликован на сайте городского совета.
/
В прошлую пятницу, 19 ноября в горсовете состоялся конкурс на должность начальника управления образования Константиновского городского совета. 
/
С января этого года наши училища №39, №113, а также дружковское №36 были укрупнены и объединены в одно - Константиновское высшее профессиональное училище. Дружковское ПТУ вошло на правах обособленного подразделения со своим руководителем.
/
На сайте городского совета опубликовано распоряжение городского головы о проведении в громаде конкурса на определение опорного заведения образования среди учреждений общего среднего образования громады.
/
У Новодмитрівському ліцеї у рамках Всеукраїнського місячника бібліотек був проведений онлайн круглий стіл «Мій край – моя історія жива» про славетних земляків.
/
На прошлой неделе в Гончаренко-Центре при Центральной библиотеке прошел выпуск двух групп, изучающих английский язык. 
/