Местное самоуправление

Про таке

Павло Кириленко
Справами проти колишнього очільника Донецької ОВА та теперішнього керівника Антимонопольного комітету Павла Кириленка займаються в НАБУ і САП.
/
Будинок під Києвом, який нібито придбав тесть Кириленка. Фото: “Схеми”
Маєток та дві земельні ділянки під Києвом, чотири елітні квартири в Ужгороді та ще три — у Києві, 200 квадратних метрів офісної нерухомості в столиці й два кросовери, — все це майно виявили журналісти-розслідувачі проєкту “Схеми” у рідних колишнього очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, який нині обіймає посаду керівника Ант
/
скільки заробили голови військових адміністрацій донецької області в 2023 році
Журналісти Вільного радіо дізналися, скільки грошей отримали очільники міських військових адміністрацій від початку цього року. Всі посадовці мають премії, які перевищують базовий оклад у декілька разів та різні інші надбавки. Хто з них заробив найбільше — читайте далі. 
/
Про нагородження президентськими відзнаками ТОП-чиновників області та керівників міських військових адміністрацій Донецької області, на своїй ФБ-сторінці повідомив голова Донецької ОВЦА Павло Кириленко.
/
Як каже трудовий люд — “Пі$діти — не мішки тягати”, або, якщо цей вислів докласти до костянтинівський реалій (взагалі, таких аналогій можна знайти багацько, але одну-дві наведемо), то можна сказати і так — “Грамоти роздавати, то вам не сміття розгрібати...”, або ж ось так — “PR — то така штукенція, що дозволяє комунальникам зна
/
Майже тиждень минув, але все ж вважаємо за доцільне дати інформацію про створення в місті Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області.
/
На розгляд чергової сесії міської ради виноситься питання прийняття у комунальну власність Костянтинівської міської територіальної громади 31 житлового будинку, які не увійшли до ліквідаційної маси їх попереднього власника, підприємства-банкрута — Костянтинівського державного хімічного заводу.
/
Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу опублікував результати дослідження інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч мешканців. Рейтинг враховує сорок показників та показує інституційну привабливість ТГ у минулому році.
/
Кінець минулого та початок цього року ознаменувалися прийняттям нашою владою цілої купи потужних рішень по запобіганню корупції в громаді.
/
20 січня відбудеться позачергова сесія міської ради. Розглядати на ній будуть одне питання — про внесення змін до бюджету 2022 року.  
/
Увага - в цій момент у прямий трансляції проходить звіт міського голови за 2021 рік.
/
Шановні мешканці Костянтинівської міської територіальної громади! Костянтинівська міська рада повідомляє про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо обговорення з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.
/
Костянтинівська влада чомусь вважає, що річницю її приходу треба вважати з середини грудня 2020-го, коли вони з’явилися у виконкомі і почали працювати. Але реально ці півтори місяця простою після виборів це також результат їх роботи та їх вибір.
/
09.11.2021 о 09-00 годині відбудеться в онлайн-режимі за технологією Cisco Webex засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Костянтинівської міської територіальної громади та плану заходів з її реалізації на період до 2027 року.
/