Районные будни

Про таке

В цих виборчих та післявиборчих баталіях, щось призабуло наші місто та об'єднана громада про наших найближчих географічно (Бересток, Ілліча практично злилися з Костянтинівкою) та по духу (стільки років разом, покоління виросли на Клебан Бику) сусідів — громаду Іллінівську.
/
В цих виборчих та післявиборчих баталіях, щось призабуло наші місто та об'єднана громада про наших найближчих географічно (Бересток, Ілліча практично злилися з Костянтинівкою) та по духу (стільки років разом, покоління виросли на Клебан Бику) сусідів - громаду Іллінівську.
/
Скільки ми чули від керівництва Костянтівського району що вони патріоти його назавжди. Скільки грошей витрачалося на районні ювілеї та свята.
/
Мы бы хотели, чтобы с этой статьей ознакомился каждый депутат Горсовета, потому что на сессию 24 декабря будет вынесен вопрос организации вместо сельсоветов старостинских округов, а вместо голов сельсоветов будут назначены старосты.
/
Руководство Донецкой области настоятельно требует от Константиновской райгосадминистрации создать опорную школу. И всё бы ничего, но дополнением к этому решению должно идти создание, кроме опорной, двух школ её филиалов.
/
На прошедшей неделе к уже зафиксированным больным COID-19 в Константиновке добавился новый носитель коронавируса теперь уже из района.
/
По інформації голови ОВЦА, 13 травня два нові випадки коронавірусної хвороби лабораторно підтвердили в Донецькій області - у Слов'янську та Костянтинівському районі. У Костянтинівському районі позитивний результат  ПЛР-дослідження на наявність коронавірусу отримала 54-річна жінка, яка повернулася з Росії. 
/
Костянтинівська райадміністрація, у зв’язку з карантином не проводить традиційні апаратні наради, тому ми задали голові РДА А.Рослову питання та отримали відповіді: 1. Куди мешканцям району дзвонити, якщо є питання? Хто вже звертався, з яких питань?
/
Станом на 21 березня 2020 року ситуація щодо коронавірусної інфекції в Костянтинівському районі повністю контрольована, проводяться усі необхідні заходи. Осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19 в районі не зареєстровано.
/
Аппаратное совещание в Константиновской райгосадминистрации 4 марта в связи с болезнью головы РДА впервые вел первый и единственный (остальных сократили) заместитель головы РДА Сергей Кальян.
/
Рабочее совещание по вопросам установления границ Константиновской объединенной территориальной громады 4 марта провел заместитель председателя райгосадминистрации Сергей Кальян.
/
25 февраля, в кабинете головы Константиновской райгосадминистрации А.Рослова, при участии его и его заместителя С.Кальяна состоялось необычное совещание.
/
Сьогодні на апаратній нараді голова Костянтинівській РДА А.Рослов подякував за хорошу роботу свому заму О.Ісакову та сказав, що, згідно рішення Уряду по скороченню апарату замість трьох замів, які працювали раніше залашиться лише одна посада зама.
/
19 лютого 2020 року об 11.00 у приміщенні Костянтинівської райдержадміністрації (м. Костянтинівка, проспект Ломоносова, 156) зала засідань 4 поверх (ліва сторона) відбудеться публічний звіт голови Костянтинівської райдержадміністрації Олексія Рослова про проведену роботу у 2019 році.
/