Знай наших!

Про таке

Працівника Костянтинівсткого УГГ відзначено державною нагородою
Президент України Володимир Зеленський вручив Орден «За заслуги» ІІІ ступеня водію автотранспортних засобів Костянтинівського УГГ Олександру ГОРДІЄНКУ за заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені в захисті суверенітету й територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвито
/
Про неї в Інтернеті ще замало(може українскою?).  Але на цьому тижні вона його(Інтернет) підірвала! Дівчина з нашої Костахи стала депутатом Берлінського парламенту!
/
З 3 по 5 лютого в Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 2006-2007 року народження. Вихованка Костянтинівської комплексної ДЮСШ Марія Стрєлець показала найкращий результат у дисципліні штовхання ядра 14,72 м., завоював титул чемпіонки України.
/
Коли ми узнали, що наш хлопець по відомій програмі обміну школярами “FLEX” вже мешкає в США, — засмутилися від того, що пропустили і не взяли інтерв’ю до поїздки. Але, з'ясувалося, що у зв'язку з ковідом ця програма у минулому році не працювала і була під великим питанням у цьому. Тому для самого конкурсанта це був сюрприз.
/
Незвичайно почалася чергова сесія Іллінівської сільради 30 листопада.
/
Контантиновка, как нам давно известно, богата талантами. В их числе и 13-летняя пианистка Диана Стогнушенко. Статьи и сюжеты о юной музыкантке, - о таких говорят « поцелованная Богом», не единожды публиковались в СМИ.  А иностранные жюри признавали девочку одним из самых виртуозных молодых музыкантов мира.
/
25 листопада виконується 95 років, як у нашому місті народився Михайло Іванович Каганов.
/
17-18 вересня у м.Бахмуті відбувся Чемпіонат області з легкої атлетики, пам'яті ЗМС Н.Г.Откаленко (п'ятнадцятикратна рекордсменка світу, Європи та СРСР з легкої атлетики). Команда КДЮСШ м.Костянтинівка досить успішно виступила на цих змаганнях.
/
17-18 вересня 2021р. у м.Львів проходив Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006 р. народження. За збірну Донецької області виступала учениця Костянтинівської КДЮСШ Марія Стрелєць.
/
18 вересня 2021 року у спортивній залі КДЮСШ м. Константинівка відбувся відкритий обласний турнір з рукопашного бою серед юнаків та дівчат молодшого, середнього та старшого віку та юніорів, присвячених до Дня фізичної культури та спорту і відкритий чемпіонат міста серед дітей.
/
Светлана из династии железнодорожников, 18 лет проработала на железной дороге. Сейчас нигде не работает, живет в свое удовольствие: много путешествует, занимается спортом, изучает английский язык, развивается творчески и конечно же любит творить кулинарные шедевры, особенно в восторге от грузинской кухни.
/
З 2 по 6 вересня близько 500 учасників із 17 регіонів і столиці нашої держави змагалися за нагороди Кубку України з кікбоксингу WAKO та всеукраїнського турніру пам’яті Павла Орла на базі стадіону «Металург» міста Бахмут.
/
З нагоди Дня фізичної культури і спорту на спортивному майданчику по вул. Ціолковського м. Костянтинівка відбувся турнір з міні-футболу серед дитячих команд.
/
Ми вже писали про нашого земляка Івана Фіщенка, який цим літом закінчив престижну Одеську Військову академію та став офіцером десантно-штурмових військ. В цій Академії тепер буде навчатися ще один костянтинівець - Євген Форманчук!
/