Соб. инф.

Про таке

Одним из древнейших приспособлений в автомобиле будут барабанные тормозные колодки. Они дают возможность замедляться при необходимости. Благодаря материалам, которые очень медленно изнашиваются, такие детали очень необходимы для любого автолюбителя. Какие еще есть аспекты при выборе барабанных тормозных колодок?
/
КОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗПОРЯДЖЕННЯ НАЧАЛЬНИКА МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ  від 15.04.2024 м. Костянтинівка № 228-р
/
Такой инструмент, как триммер садовый или кусторез (как его называют по-простонародному), помогает выполнить работы, связанные с подрезанием кустарников, деревьев, живых изгородей и прочих растений.
/
9 квітня, по Костянтинівці окупанти вдарили авіаційною бомбою
9 квітня, по Костянтинівці окупанти вдарили авіаційною бомбою.
/
Ворог вдарив авіабомбою по Костянтинівці
9 квітня ворог завдав авіаудару по Костянтинівці на Донеччині, повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін. Бомбою пошкоджено десятки приватних будинків та 2 інфраструктурні об’єкти.
/
Обережно - шахраї!
У березні поліцейські зареєстрували 19 повідомлень про шахрайські дії. Мешканці Краматорського району перерахували шахраям понад (!) 1 мільйон 300 тисяч гривень. Поліція нагадує про обережність.
/
Теперішній очільник АМКУ Павло Кириленко. Фото: Facebook/Павло Кириленко
Апартаменти на 200 квадратних метрів у Києві, які належать бабусі дружини Павла Кириленка, посадовець вказав у декларації як місце фактичного проживання.
/
Фінансова допомога для жителів Краматорської та Гродівської громад. Ілюстративне фото: УНІАН
Громадська організація оголосила реєстрацію на отримання фінансової допомоги для людей, які постраждали від російської агресії. Претендувати на гроші можуть вразливі категорії населення Краматорської та Гродівської громад. Розповідаємо, як подати заявку на таку допомогу.
/
Василь Меюс (ліворуч), Ян Друзь (у центрі) та Максим Зарубін (праворуч). Колаж: Вільне радіо
Четверо прокурорів з Донеччини задекларували криптовалюти на 8 млн грн на всіх, деякі з них отримували соцдопомогу. Окремим підпунктом в деклараціях працівників державної служби виведені накопичення в криптовалюті.
/
Павло Кириленко
Справами проти колишнього очільника Донецької ОВА та теперішнього керівника Антимонопольного комітету Павла Кириленка займаються в НАБУ і САП.
/
Будинок під Києвом, який нібито придбав тесть Кириленка. Фото: “Схеми”
Маєток та дві земельні ділянки під Києвом, чотири елітні квартири в Ужгороді та ще три — у Києві, 200 квадратних метрів офісної нерухомості в столиці й два кросовери, — все це майно виявили журналісти-розслідувачі проєкту “Схеми” у рідних колишнього очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, який нині обіймає посаду керівника Ант
/
Школа мистецтв у Костянтинівці. 2019 рік. Ілюстративне фото: Вільне радіо
Заходи в онлайн-форматі, поповнення бібліотечного фонду, розвиток парків і скверів міста, новий експозиційний зал — на ці та інші потреби Костянтинівська міська військова адміністрація заклала декілька мільйонів у цьогорічний бюджет. Розповідаємо детальніше, які саме суми та куди хочуть виділити. 
/
Частина вилучених боєприпасів. Фото: Поліція Донеччини
Вибухонебезпечні предмети, як стверджують фігуранти справи, лежали просто на вулиці. Це стосується й артилерійського снаряда, його нібито знайшли на звалищі.
/
Звертаємо вашу увагу!
/
Працівника Костянтинівсткого УГГ відзначено державною нагородою
Президент України Володимир Зеленський вручив Орден «За заслуги» ІІІ ступеня водію автотранспортних засобів Костянтинівського УГГ Олександру ГОРДІЄНКУ за заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені в захисті суверенітету й територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвито
/
Контррозвідка Служби безпеки затримала ще одну агентку фсб, яка розвідувала місця базування Сил оборони на Донеччині. Насамперед фігурантка намагалась виявити і передати агресору локації особового складу та важкого озброєння ЗСУ поблизу передової в районі Бахмута.
/
Багато користувачів друкувальних пристроїв стикаються з проблемою вибору чорнила. У пошуках ідеального чорнила розглянемо два можливі рішення: оригінальна та альтернативна фарба. І постараємося виявити такий розхідник, який запропонує оптимальне співвідношення доступної ціни та робочих характеристик.
/
Козлов Іван Іванович
Щойно подзвонив голова краєзнавців Донеччини Валерій Романько та сказав неприємну звістку - помер Іван Іванович Козлов.
/
Вилучений контрафактний алкоголь
Мешканець Слов’янська Дмитро Браславський просить скасувати чинну заборону на продаж і ввезення алкоголю в Донецьку область. Пропозицію він оформив в петицію. За спостереженнями Дмитра, нинішня система не працює: алкоголь все одно продають та завозять до регіону нелегально.
/
Вікторія Солосенко - жителька Костянтинівки Донецької області - давно чекає путіна і його руський мір
Вікторія Солосенко - жителька Костянтинівки Донецької області - давно чекає путіна і його руський мір.
/