Герои не умирают!

Про таке

На фронті загинув Андрій Алексєєнко
Наша громада знову понесла непоправні втрати. На фронті загинув Андрій Алексєєнко. Андрій 1994 року народження, мешканець Новодмитрівського старостинського округу, член сім'ї відомого патріота, фермера Олександра Стативи. 
/
Почесні громадяни міста Чернігова
Ми підіймали це питання зі всіма владами Костянтинівки - від ригівської, опзж до сучасної, військової.
/
Молодший сержант Андрій Іванін на псевдо «Сєдой» загинув 17 листопада 2022 року в бою з окупантами біля селища Білогорівка на Луганщині.
/
25 квітня на могилі загиблого 5 років тому при виконанні бойового завдання  СЕРГІЯ ІСАЄВА зібралися його друзі, побратими, всі, кому небайдужа доля нашої країни та нашого краю.
/
5 років тому при виконанні бойового завдання поповнив небесний блок-пост боєць 122 ОАЕМБ, який народився та виріс в Костянтинівці (Донеччина) СЕРГІЙ ІСАЄВ.
/
І все ж таки День пам'яти Небесної Сотні на наших теренах, тим, хто був на Майдані залишив після себе приємні відчуття.
/
Знову закінчується лютий і знову ми згадуємо ті страшні, але величні події - вбивство бандою озвірилого януковища простих хлопців та дівчат, які пішли на небо заради нас. Як в цьому році вчителя будуть розказувати дітям, який урок Небесної сотні проведуть, чи дойдуть до сердец дітей та молоді?
/
  Кожен раз, коли приймаєш участь у таких заходах, розумієш – наскільки вони важливі. Наскільки відображають сучасну реальність – ми мешкаємо разом з військовими, ми стали військовими містечками, ми стали з ними одним цілим.
/
Ось і знову ми згадали тебе, Сергій.
/
Сказати, що про це писати важко – значить нічого не сказати. А бути на його похованні ще важче. Неможливо описати відчуття, коли бачиш цю розбиту, синю голову. Коли розумієш, хто і за що його вбивав. Коли бачиш горе близьких.
/
ЦЯ СТАТТЯ ВИЙШЛА У ДРУКОВАНІЙ "ПРОВІНЦІЇ", КОЛИ АРТЕМ ЩЕ БУВ ЖИВИЙ. ВІН ПОМЕР СЬОГОДНІ - 6 ГРУДНЯ.  АЛЕ ВІД ЦЬОГО ВОНА СТАЛЕ ЩЕ БІЛЬШЕ АКТУАЛЬНІШОЮ. СВІТЛА ПАМЯТЬ
/
Ясна річ, що цей заголовок - більше бажане. Але зустріч у міському краєзнавчому музеї з учнями 8-го класу 5-й школи мене особисто в цьому переконала. 
/
Влада, як завжди, відзначила це у робочий день. Ясна річ - у вихідний їм треба відпочивати від "трудов праведних". Але ж державний День пам'яті жертв голодомору - сьогодні.
/
25 квітня виконується два роки, як під час виконання бойового завдання під Новгородським загинув Сергій Ісаєв. Військовослужбовець 122-го окремого аеромобільного батальйону - перший наш герой, мешканець Костянтинівки, який загинув у сучасній війні України та Росії.  
/