Служу украинскому народу!

Про таке

Фермер Агасі Барсегян
Важкі поранення отримав голова Вірменської громади Костянтинівки Агасі Барсегян. Поряд з його бусиком вибухнув боєприпас на трасі, коли він разом з працівниками повертався зі своєї ферми у селі Предтечене.
/
Шановні костянтинівці!
/
Сьогодні багато працівників бюджетної сфери Костянтинівки почали свій робочий день з акції на майдані перед Палацом культури та дозвілля: нове свято День Єднання під лозунгом - “Єднаймося заради спокою та миру в Україні!”.
/
Військовий обов’язок віднедавна доповнено службою українських громадян у запасі, її проходженням у військовому резерві. Які основні особливості цієї держслужби визначено в оновленому Законі 2021 року «Про військовий обов'язок і військову службу»? Які соціальні гарантії закріплено за резервістами за їх місцем роботи?
/
В ці дні наш земляк Іван Олександрович Фіщенко закінчив престижну Одеську Військову академію та став офіцером десантно-штурмових військ!
/
У Костянтинівському об’єднаному міському військовому комісаріаті відбулися проводи молодого поповнення на строкову військову службу.
/
Любов к отчизні де героїть, Там сила вража не устоїть, Там грудь сильніша од гармат… Іван Котляревський
/
Традиційні урочисті збори, які було проведено 4 квітня у Костянтинівському військоматі з нагоди віснянного призиву 2018 року цього разу були розбавленими виступами виконавців-співаків з районного будинку культури.
/
2 березня, після брифінгу, у Костянтинівському об’єднаному міському військовому комісаріаті сільські голови отримали повістки для роздачі призовникам. З початку поточного місяця працівники військкомату розпочали оповіщення молодих чоловіків про призовну кампанію.
/
Президент Украины Виктор Янукович в понедельник, 14 октября подписал указ о последнем призыве в Вооруженные Силы
/
Предвыборные обещания политиков и п
/
С первого апреля начинается очередной весенний призыв на срочную армейскую службу. Подход к ней у нынешних молодых парней изменился. Это практичные молодые люди, думающие на шаг вперед и желающие с помощью воинской службы обеспечить себе хороший старт в жизни.
/
У військовий комісаріат звертаються батьки військовослужбовців строкової військової служби за роз’ясненнями пільг, які надаються згідно Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”.
/
С 6 декабря 1991 года, дня принятия Закона Украины “О Вооруженных Силах Украины”, начался отсчет новой истории украинского войска независимого государства.
/