Володимир Березін

Про таке

З родини запорозьких козаків, батька якої було репресовано та знищено, Олександра Василівна Суярко багато чого бачила та зробила у своєму житті. Вона - сама Геологія Донеччини 20-го сторіччя, яка віддала цієї науці все життя. Сьогодні їй би виконалося рівно 100 років. 
/
Мій старий друг залізнийний вокзал "КОСТЯНТИНІВКА".
/
Ні, це не просто калька, яку кожен рік культура подає керівнику міста, це принципова позиція - підтримка, восхваленіє та пропаганда злочинів комуністичного режиму, що заборонено законом!
/
10 років Донецькому Євромайдану
10 років минуло, як ми всі пережили реальний цівілізаційний разлом. Ми з вами вже тоді відчували, що для нашої держави діється щось історичне, щось грандіозне. 
/
Він завжди був індікатором для влади - за Україну вона, чи ні.
/
Сьогодні вітаємо один одного - ХРИСТОС ТА ПРОВІДНИК НАРОДИЛИСЯ!
/
Януковіч та компанія
"В часи страшної й безпощадної війни, коли на щиті вертаються щодня сотні наших хлопців, які любили Україну і вмерли за Україну, будемо називати вулиці іменами тих, хто називав війну клановим протистоянням, а вбивць братами", - 
/
Street campaign finale
Все, якщо не продлять термін опитування - завтра закінчується голосування і далі все буде залежити від голови (чи виконуючого обов'язки) військової адміністрації - яким буде обличчя, карта, душа, глибинний сенс, відношення до України Костянтинівки. 
/
Олексій Рослов
Ось і закінчилася "епоха Рослова" в Костянтинівці. 1 грудня Президент України звільнив його з посади начальника Костянтинівської військової адміністрації. Яку він займав 1 рік та 8 місяців.
/
ДО КІНЦЯ ТЕРМІНУ ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ПО НОВИХ ВУЛИЦЯХ КОСТЯНТИНІВКИ ( 2 ЖОВТНЯ) ЗАЛИШИЛИСЯ ЛИЧЕНІ ГОДИНИ.  Що приунилі кацапузі? Закінчується ваша епоха. Нарешті через кров, смерть, руйнування пробивається, повертається до нашого краю справжня, українська Донеччина.
/
Ось це зараз з'явилося на сторінці однієї з наших шкіл, як робота з дітьми по історії нашого краю он-лайн. Знайдіть у всіому цьому хоч слово про Українську Костянтинівку.
/
Не буде в Костянтинівці держави, доки наші вулиці не будуть відображати реальну УКРАЇНУ, а не ту, яку нам віками нав'язували її вороги.
/
Засідання Комісія з упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів
Нарешті, 1 червня, розпочала свою роботу в нашій громаді Комісія з упор
/
Про неї в Інтернеті ще замало(може українскою?).  Але на цьому тижні вона його(Інтернет) підірвала! Дівчина з нашої Костахи стала депутатом Берлінського парламенту!
/
До уваги всіх, хто цікавиться історією та культурою Донеччини!
/
«Перед Різдвом 1867 року, 22 грудня (за новим стилем 3 січня 1868 р.), під солом’яною стріхою, в селі Торській Олексіївці (або Шаховій) Бахмутського повіту, побачив світ Божий.
/
Молодший сержант Андрій Іванін на псевдо «Сєдой» загинув 17 листопада 2022 року в бою з окупантами біля селища Білогорівка на Луганщині.
/
Сьогодні важлива дата в історії літературної Донеччини.
/
Здається, що це, порівняно з нашими «монстрами-мегаполісами», невеличке містечко увібрало в себе всю історію та природу якщо не Галичини, то Опілля.
/
Щойно нам зателефонував друг редакції, відомий громадський діяч, керівник Пласт Краматорськ та ГО Культурно-освітня фундація "Лібері Лібераті" - Максим Потапчук.
/