Водоснабжение

Про таке

Сьогодні вранці, 22 січня, о 9-й годині, подзвонив диспетчеру Слов'янського регіонального виробничого управління Компанії “Вода Донбасу”. На запитання — “коли нарешті в Костянтинівці буде вода, бо вже третя доба йде, а в крані хоча б щось зашуміло?”, диспетчер відповів — “ведутся ремонтные работы, сегодня воду точно не ждите”.
/
Уже коло двух недель из наших кранов течет зловонная жидкость. Службу «05» две недели «бомбят» жалобами горожане. Запах похож на лекарственный (карвалол- валерьянка). Толком никто ничего не говорит.
/
Під час робочої поїздки на Донеччину 27 жовтня Прем’єр-міністр Денис Шмигаль оглянув хід капітального ремонту другого Донецького водопроводу у Слов’янському районі.
/
Подача воды в ряд городов Донецкой области может быть сокращена завтра, 16 июня из-за ремонтных работ на водоводе. Об этом сообщила пресс-служба Донецкой облгосадминистрации.
/
Сьогодні в Костянтинівці знову немає води. Пишуть, що о 18 годині під час опресування (наповнення) магістрального водоводу діаметром 1400 мм Другого донецького водопроводу після виконання ремонтних робіт сталося нове пошкодження на пікеті 12+00.
/
Власти собираются утвердить режим подачи питьевой воды жителям Константиновской территориальной громады, где исполнителем услуг по централизованному водоснабжению и водоотведению является Константиновское производственное управление водопроводно- канализационного хозяйства КП «Компания «Вода Донбасса».
/
Як давно на вашому порозі з'являвся контролер водоканалу чи міськгазу з вимогою терміново провести повірку лічильника і папірцями на сплату купи послуг? Ми вже перестали звертати увагу на те, за що з нас здирають кровно зароблене, і ми не спиричаємося щодо виставлених рахунків. А дарма.
/
Согласно проекту решения исполнительного комитета горсовета, продолжительность поливного сезона определена на период с 15 мая по 31 августа 2021 года с учетом погодных условий и в соответствии с актами инвентаризации.
/
Костянтинівське ВУВКГ повідомляє, що у зв’язку з аварійно-ремонтними роботами на водоводі від Білокузминівської н/станції 26.01.2021 з 8:00 до закінчення ремонтних робіт буде припинена подача води.
/
Итогом скандала с качеством питьевой воды, разразившемся на прошлой неделе в соцсетях, стал пост председателя ОГА Павла Кириленко на своей странице в ФБ и аналогичный ответ директора областного департамента ЖКХ Сергея Гончаренко на брифинге в ОГА о том, что вероятный загрязнитель вод канала Северский Донец — Донбасс определен.
/
С начала недели в городе появились слухи о загрязнении городской системы водоснабжения. Дело усугубили смс-сообщения, распространяемые по Viber.
/
Низці населених пунктів буде скорочено водопостачання через ремонт на ділянці Другого Донецького водопроводу
/
Верховна Рада України проголосувала за постанову №3835. Цією постановю депутати звернулись до Уряду з вимогою виділіти 88 мільйонів 446 тисяч гривень державного бюджету на капітальний ремонт та реконструкції об'єктів другого донецького водпроводу КП "Вода Донбасу".
/
Сьогодні, 21 серпня, як і було анонсовано напередодні активістами, відбувся мітинг щодо проблеми з водопостачання міста, на який зібралось десь 300-400 мешканців Костянтинівки.
/