Экология

Про таке

Від українського Христа до Сосюри та сонячних батарей Навіть починається це село (тепер Званівська громада) з екологічного вірша Володимира Сосюри (народився як раз 6 січня та малим мешкав тут): "Верби над Бахмуткою, Званівки сади, піснею я хуткою прилечу сюди…". 
/
Об этом не знает ни мэр, ни «главный мусорщик» В.Дилин (мы у него спрашивали) – Константиновка уникальный город, у нас еще остались мусоропроводы! Напомним – в Бахмуте их все заварили в 1993 году.
/
21 листопада центр "Антипал", який працює на базі Костянтинівського ліцею 9 і втілює в життя проєкт "АНТИПАЛ", отримав оргтехніку і освітлювальні прилади для роботи відеоблогінга. Ми розвиваємося, і тепер маємо більше технічних можливості для проведення компанії "Антипал"!
/
Ось і повернулася в наш край ця напасть, ця печерна свідомість – ПОЛЮВАННЯ. Більше 7 років у зв’язку з війною воно було, слава Богу, заборонено. А тепер…
/
Наші друзі зі Званівки (наберіть у пошуку Званівка - і все зрозумієте) поділилися новиною, що вони реалізують цікавий екологічний проєкт - "ЕКО-ДВІЖ".  
/
Громадська організація «Бахмат», хоч і заснована та має офіс у Бахмуті, вже давно діє на теренах всієї області. А Костянтинівка, як одне з екологічно проблематичних міст, так взагалі є для “бахматян” пріоритетом.
/
Це ж треба бути такими байдужими до здоров’я мешканців, хоча б до свого здоров’я, що бути такими упертими та постійно палити листя в густонаселеному місці Костянтинівки. Двірники Служби єдиного замовника знову “вбивають” мешканців будинків №18,20,22,24,26 по б.Космонавтів та будинку №48 по вул.Громова. Ми їх ловили весною.
/
Шановні Костянтинівська, Іллінівська та громади нашого регіону!
/
Очень огорчилась, увидев, как работники бензопилами спиливают тополя по ул. Торецкой (бывшая К.Маркса) в районе Металлурга. На этой улице есть старые и больные деревья, много сухостоя. Их то и нужно убирать для безопасности людей. Но зачем же спиливать молодые деревья?
/
Всю предыдущую неделю жители улиц Островского, Октябрьская, Интернациональная буквально «заваливали» аварийную службу исполкома жалобами на чрезвычайно едкий запах, который идет от предприятия, расположенного по ул.Интернациональная, 310.
/
Я живу на поселке Красный Октябрь. В последнее время обратил внимание на страшно неприятный запах, который разносится с развалин, где раньше был завод «Красный Октябрь». Сходил туда и увидел огромные свежие кучи какого-то темного густого жидкого материала, от которых за версту несет продуктами явно какого-то брожения.
/
Город травят каждую ночь и по расписанию — по будням до пяти утра. Что по этому поводу скажут мэр и экологи? Только за одну ночь непроизвольно получают тяжелые металлы в легкие (а могут быть и ожоги), больные первой больницы, а также крохотные и беззащитные малютки в роддоме, а мамочки этого и не знают.
/
Ми безпосередньо на брифінгу просили мера О.Азарова зайнятися питанням протидії перетворення території колишнього "Автоскло" на сміттєзвалище. Організатори МостФесту, який тут було проведено на цих вихідних вивезли звідти більше 10 Камазів всілякого непотребу.
/
В руки журналистов «Провинции» случайно попал документ, который в пух и прах развеивает законность проектирования (о строительстве пока речь не идет) нашей общей беды – так называемого «ТРУПНОГО ЗАВОДА».
/