Из зала суда

Про таке

Кров, смерть, сльози? Знову? Ще більше крови, смертей, сльоз в Костянтинівке? А ви бл-ді що хотіли, коли звали це під гаслами РАСЄЯ ПРИЙДИ! на мітингах, голосували за це на своєму смердючому рехферендумі! ЗГАДУЙТЕ, СУКИ!
/
У наступному числі “Провінції” наші читачі зможуть ознайомитись з останньою ухвалою Костянтинівського суду
/
На прошлой неделе состоялось два судебных заседания по иску учителя информатики Алексея Бомбалова к руководству Новодмитровского лицея и управлению образования громады с требованием возвращения его на работу.
/
Згідно розділу «Список справ, призначених до розгляду» сайту «Судова влада України»:
/
15 січня Костянтинівський суд під головуванням О.Стадченко визнав винним мешканця Костянинівці Ярослава Віталійовича Кузнецова (має спеціальну освіту, не одружений, офіційно не працевлаштований) у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.260 КК України - “Кримінальне правопорушення проти громадської безпеки; Створення не п
/
Починається новий рік і така слякотна погода знов і знов відносить нашу пам'ять туди – на початок 2014-го, в то запаморочення наших мешканців, і в те, в що все це перетворилося.
/
25 листопада Східний апеляційний господарський суд (в Харкові) прийняв рішення залишити без задоволення Апеляційну скаргу Харківської обласної прокуратури на рішення Господарського суду Донецької області від 24.06.2020 р.
/
17 листопада Перший апеляційний адміністративний суд розглянув апеляційну скаргу Навчально-виховного комплексу "Ліцей із загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів" Костянтинівської міської ради на рішення Донецького окружного адміністративного суду від 31 серпня 2020 року у справі за позовом Головного управління Державної служби
/
У 2018-2019 роках у нашому місті два друга-крадія скоїли крадіжки: підкладок та костилів на залізничній колії до колишнього заводу «Автоскло»; металевих кутків, двотавру та металевого шиферу з домовладіння; два велосипеди у різних власників. Викрадене вони продавали та на ці гроші пиячили.
/
Продолжаются «веселые истории» константиновских полицейских при оформлении нарушения по ст.130, ч.1 («Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння...»).
/
Продолжаются «веселые истории» константиновских полицейских при оформлении нарушения по ст.130, ч.1 («Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння...»).
/
180 часов общественных работ присудил Константиновский суд мужчине за то, что во время застолья, его друг обил водкой ему новые штаны. Мужчину это так возмутило, что он нанес ножом удар в левую часть груди, а затем несколько раз ударил друга кулаками по голове, а когда тот упал, добавил ударом ногой.
/
Очень сложно иногда понять логику полицейских, подающих административные протоколы в суд. Особенно, если это связано с нарушением ч.1 ст.130 КУАП «Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння».
/
5 червня суддя А.Орчелота своєю ухвалою нагадав той випадок у листопаді 2019 року, коли на вулиці Промислова в сутінках водій «PEUGEOT 301» збив неповнолітнього, який переходив дорогу.
/