Религия

Про таке

Сьогодні, 4 березня, усі, хто підтримує воїнів ЗСУ, волонтерів та бійців ТерОборони Костянтинівської міської громади, запрошуються до Свято-Стрітенського храму ПЦУ на молебень за ПЕРЕМОГУ, УКРАЇНУ ТА ЇЇ ЗАХИСНИКІВ.
/
28 серпня православні християни та греко-католики відзначили одне з 12-ти Великих Християнських свят - Успіння Пресвятої Богородиці. Костянтинівська парафія УГКЦ св.Миколая на чолі з отцем Віталієм Кестером взяла у цьому активну участь.
/
Много лет прихожане Свято-Николаевского храма УГКЦ, что на Красном Октябре на ул.Мелитопольская просили власти и правоохранителей убрать киоск-разливайку, что стоял прямо у церковного забора.
/
У неділю, 22 грудня, в Костянтинівці було освячено новозбудований храм Української греко-католицької церкви на честь святителя Миколая Чудотворця. Чин освячення здійснив екзарх Донецький УГКЦ владика Степан (Меньок), який і очолив божественну літургію.
/
На Донетчине произошел пожар в притчевом доме храма. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС в Донецкой области.
/
29.09.2019 р. в селі Новодмитрівка Архієпископ Донецький і Маріупольський Сергій Горобцов освятив новозбудований Храм Православної Церкви України на честь грецького святого великомученика Димитрія Солунського.
/
Конституцией Украины каждому гарантируется право на свободу мысли и слова, каждый имеет право свободно собирать, хранить, использ
/
Тиждень головних свят країни — Днів Прапора та Незалежності в Костянтинівці гідно закінчився ще одним маркуванням Донеччини українськими чинниками: 26 та 27 серпня нарешті над Свято Миколаївським храмом греко-католицької громади поставлено новий купол та головний хрест.
/
30 квітня архієпископ Донецький і Маріупольський Сергій благословив та освятив місце для майбутнього храму на честь святого великомученика Димитрія Солунського у селі Новодмитрівка. Релігійна громада села оголосила збір коштів на розбудову парафії.
/
Доброго здоровья, дорогие горожане и, прежде всего, прихожане церквей УПЦ МП!
/
Дорогі браття і сестри, шановні мешканці Костянтинівки та району! Цими днями був прийнятий закон, який передбачає перейменування релігійних організацій, центр яких знаходиться в країні-агресорі. Цей закон, по перше, стосується т.з.
/
Звернення Благочинного Донецького єпархіального округу, настоятеля Свято-Стрітенського храму, протоієрея отця Костянтина з нагоди проведення Об’єднавчого Собору Української православної церкви, в якому він приймав участь
/
Как оказалось, 15 декабря, в день объединяющего Собора православных церквей, в Киеве жители нашего города были, как внутри Софиевского собора на выборах Митрополита (о.Константин), так и на площади у Собора.
/
Про це йшла мова 17 жовтня в Краматорську на нараді голови ОДА Олександра Куця з керівниками силових відомств та представниками православних конфесій Донеччини з приводу утворення єдиної Помісної Православної Церкви в Україні та надання автокефалії з боку Константинопольського патріархату.
/