Ігор "Ковбой" Резенко

Про таке

Мені вже приблизно 9 місяців не дає спокою одне питання - чи є межа нашої байдужості? Здається, що немає. Не дарма одна мудра людина сказала, що сама страшна людина на світі - це байдужа. Поясню чому.
/
Хтось "по простотє душевной" гадає,що сепаратизм-поняття сучасне та молоде. Але ж це зовсім не так, бо він існував з тих часів, коли з'явилося людство. Ми не будемо поглиблюватись у світову історію, а згадаємо дещо на місцевому рівні.
/
28 серпня 2021 року у Києві відбулась антикапітулянтська акція, яку ініціювало ВО"Свобода". Але прикро, що заклики до об'єднання всіх націонал- патріотичних сил так і лишаються на рівні декларацій (благими намірами, якими вимощена дорога до пекла).
/
Саме так можна охарактеризувати події, які відбулися минулого тижня і сколихнули всю Україну.
/
28 серпня православні християни та греко-католики відзначили одне з 12-ти Великих Християнських свят - Успіння Пресвятої Богородиці. Костянтинівська парафія УГКЦ св.Миколая на чолі з отцем Віталієм Кестером взяла у цьому активну участь.
/
У цей день, 29 років тому, група народних депутатів України, серед яких були патріархи національно-демократичного руху країни В.Чорновіл, Д.Павличко, І.Заєць, В.Яворівський, М.Поровський, Л.Танюк внесли до сесійної зали величезний синьо-жовтий прапор, і у цей же день він став державним, хоча був шалений опір комуністичної більш
/
Чому я згадав ці слова? А тому, що протягом 28-ми років добре налагоджений хор верещить до нестями: «Скільки можна? Ну знищили 10 мільйонів українців, ну так і що? Зате колективізація плюс індустріалізація, а у підсумку — соціалізм! Та ще й куркулів позбулися, хай їм грець!
/
Меня упорно не покидает ощущение, что всё целенаправлено переворачивается с ног на голову. Патриотов ненавидят, а предателей и негодяев боготворят. И над памятью издеваются как хотят.
/
15 серпня у Краматорську в облдержадміністрації відбулась зустріч ветеранів АТО з першим заступником Міністра профільного міністерства Г.Галаганом, в якій брали участь представники мерій міст не окупованій частини Донецької та Луганської областей.
/