Предпринимательский климат

Про таке

Шановні читачі, клієнти та рекламодавці! Ви мабуть вже помітили, що ще минулого року сайт газети переїхав з адреси konstantinovka.com.ua до konstantinovka.news. На “старому” домені, що розташований якраз в комерційній зоні “com.ua”, ми поступово реалізуємо інформаціно-комерційний проєкт — “Костянтинівка бізнесова”.
/
Як було зазначено в попередньому тексті — “Як дати оголошення в Провінцію без грошей”, про те, що костянтинівці, так й взагалі — будь-хто, мають можливість розмістити без грошей своє приватне, мале оголошення на сайті “Костянтинівка бізнесова” — про продаж, обмін, послуги, пошук роботи тощо, продовжимо про інше, а саме.
/
Гурток шкільного соціального підприємництва ЕкоВарня у Костянтинівській школі №3 виграв грант на створення сучасного простору для розвитку своїх компетенцій. Створено макет майбутнього простору для учнів, що відвідують гурток шкільного соціального підприємництва ЕкоВарня у школі.  Під цю ініціативу віддали кабінет хімії.
/
Як було зазначено в попередньому тексті — “Як дати оголошення в Провінцію без грошей”, про те, що костянтинівці, так й взагалі — б
/
Шановні читачі, клієнти та рекламодавці!
/
9 июля состоялось заседание первого в нашей громаде Круглого стола малого и среднего предпринимательства и представителей грантодателей "Привлечение инвестиций — путь к Константиновской перспективе".
/
Команда Алёны Щекодихиной (Відділ інвестиційної та інноваційної діяльності Костянтинівської ТГ) продолжает подтягивать многочисленные и разнообразные «вагоны людей, предприятий и организаций громады» к «поезду» международных проектов и программ Донетчины, от которых мы долго время были отлучены.
/
В нашем исполкоме создается Отдел инвестиций. В него уже приняли несколько человек, разрабатывается Положение о его работе.
/
Поки Кабмін збирається посилити контроль за ринком цигарок, у Костянтинівці стакан табаку парламенту, кемела і решти — по 25 грн. Попит великий на цей товар, бо люди бідні, купують табак і роблять самокрутки.
/
Долго пустовавшие помещения бывшей «нижней» «Брусницы» заставили многих окрестных жителей скучать по хорошему супермаркету в пределах шаговой доступности. Поэтому когда стало известно о том, что магазин там все-таки будет, многие обрадовались. Но, как водится, хорошее часто приходит вместе с негативом.
/
Руковолитель ООО "Мегатекс" Ю.Шапран просит президента Украины Владимира Зеленского способствовать решению проблемы легализации закупки вторичного сырья (см.видео с первой минуты).
/
Сегодня, 17 мая, редакция «Провинции» побывала на центральном рынке.
/
Для чего предлагает на утверждение депутатам проект решения об освобождении арендаторов коммунального имущества константиновской территориальной громады от арендной платы на период действия противоэпидемических ограничительных мероприятий.
/