Финансы

Про таке

Фінансова допомога для жителів Краматорської та Гродівської громад. Ілюстративне фото: УНІАН
Громадська організація оголосила реєстрацію на отримання фінансової допомоги для людей, які постраждали від російської агресії. Претендувати на гроші можуть вразливі категорії населення Краматорської та Гродівської громад. Розповідаємо, як подати заявку на таку допомогу.
/
Василь Меюс (ліворуч), Ян Друзь (у центрі) та Максим Зарубін (праворуч). Колаж: Вільне радіо
Четверо прокурорів з Донеччини задекларували криптовалюти на 8 млн грн на всіх, деякі з них отримували соцдопомогу. Окремим підпунктом в деклараціях працівників державної служби виведені накопичення в криптовалюті.
/
Школа мистецтв у Костянтинівці. 2019 рік. Ілюстративне фото: Вільне радіо
Заходи в онлайн-форматі, поповнення бібліотечного фонду, розвиток парків і скверів міста, новий експозиційний зал — на ці та інші потреби Костянтинівська міська військова адміністрація заклала декілька мільйонів у цьогорічний бюджет. Розповідаємо детальніше, які саме суми та куди хочуть виділити. 
/
Вилучений контрафактний алкоголь
Мешканець Слов’янська Дмитро Браславський просить скасувати чинну заборону на продаж і ввезення алкоголю в Донецьку область. Пропозицію він оформив в петицію. За спостереженнями Дмитра, нинішня система не працює: алкоголь все одно продають та завозять до регіону нелегально.
/
Фьючерсы Биткоин – это контракт между покупателем и продавцом о приобретении или продаже BTC в определенную дату в будущем. Обе стороны заранее знают все условия: стоимость, сроки, вид актива и пр.
/
скільки заробили голови військових адміністрацій донецької області в 2023 році
Журналісти Вільного радіо дізналися, скільки грошей отримали очільники міських військових адміністрацій від початку цього року. Всі посадовці мають премії, які перевищують базовий оклад у декілька разів та різні інші надбавки. Хто з них заробив найбільше — читайте далі. 
/
С начала военного положения в Украине значительное количество людей потеряли рабочие места, части или полные зарплаты. Актуальным стал вопрос безработицы и социальных гарантий для людей.
/
З 13 квітня в Україні діють оновлені правила повернення банківських депозитів. Так, #ЮрПорадник звертає увагу, що згідно із Законом України "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб".
/
На минувшей неделе Vox populi опять донесся через телефонную связь. На этот раз справедливости добивались медсестры Центра первичной медико-санитарной помощи.
/
На этой неделе состоится очередная, последняя в этом году, сессия городского совета. Бюджет громады нового 2022 года станет одним из основных вопросов, которые должны будут утвердить на ней депутаты.
/
Згідно офіційного сайту - https://decentralization.gov.ua/, створеного при підтримці Міністерства цифрової інформації України, наша Костянтинівська міська територіальна громада при чисельності у 73979 мешканців, станом на 1 квартал 2021 року має (в дужках - для порівняння в Бахмутській, Др
/
В нашем исполкоме создается Отдел инвестиций. В него уже приняли несколько человек, разрабатывается Положение о его работе.
/
Карантин, помимо раздражающих ограничений, помимо стресса для людей и перманентной головной боли для властей всех уровней по поддержанию ограничительных мер, еще и чрезвычайно дорогая штука. Экономические потери преследуют всех - от рыночных торговцев до бюджетов органов местного самоуправления.
/
Немного не дойдя до стадии реализации, застопорилась история с проектами по бюджету участия. Напомним, это проекты общественных организаций, объединений и граждан по улучшению городской жизни, которые они могут реализовывать в рамках городской Программы Общественного бюджета.
/