Общество

Про таке

Щось ніяк не може наша молода команда міської влади відійти від застарілих методів роботи – замилювання очей, імітації бурхливої діяльності і т.ін.
/
Якщо ви ще не дивилися нашої “Кухні”, то багато загубили. Завдяки перегляду цих невеличких відео раз на тиждень, ви будете в курсі головного, що діється в нашій громаді.
/
Хвиля ковіду "косить" ряди учасників проекту "АНТИПАЛ-2022", але ідея боротьби з палінням рослинних залишків та сам проєкт просуваються.
/
На офіційному сайті Костянтинівської міської ради нещодавно було опубліковано розпорядження міського голови про запровадження карантинних заходів у приміщенні міськради у зв'язку з поширенням випадків захворювань на COVID-19.
/
28 декабря исполком, под председательством О.Азарова, принял “судьбоносное” решение "Об установлении стоимости проезда в городских автобусах общего пользования 9 гривен ". Прошел месяц — пора подводить итоги.
/
10 січня  комісія міськради по проведенню конкурсу  “Логотип Костянтинівської міської територіальної громади” визначила переможця. Ним став мешканець Костянтинівської громади Костянтин Пєвніков, який працює бухгалтером КП «Об’єднання парків та кінотеатрів Костянтинівської міської ради».
/
Знов і знов наша Констаха доводить, що она «попереду планети всієї».
/
31 грудня з благословіння правлячого архієрея митрополита Сергія Горобцова у Стрітенському храмі ПЦУ м.Костянтинівка благочинний Донецької обласної єпархії ПЦУ, настоятель цього храму протоієрей о.Костянтин Кузнецов зустрівся з представниками місії ОБСЄ.
/
На допомогу працівникам культури та освіти
/
Це засідання міськвиконкому вперше вів секретар міськради Д.Коржиков (нарешті наш голова хоч відпочине). Питань за півтори години розглянули аж 48. Було багато пустої статистики та переможних реляцій від відділів під час звітування їх про свою роботу.
/
Угонщику понравилась наша ёлка Напротив главной ёлки города задержан мужчина который угнал автобус в Славянске. По пути он сбил велосипедиста и нанес ему травмы. В итоге горе-угонщик смог добраться до Константиновки где и был задержан. Может, он просто очень хотел увидеть нашу ёлку?
/
Об этом не знает ни мэр, ни «главный мусорщик» В.Дилин (мы у него спрашивали) – Константиновка уникальный город, у нас еще остались мусоропроводы! Напомним – в Бахмуте их все заварили в 1993 году.
/
«Атракціон неймовірної демократії» в Костянтинівці продовжується!
/
Шикарний флеш-моб влаштував Ігор Резенко (Ковбой) в День Гідності та Свободи. Так активні та свідомі костянинівці, хоч і в невеличкій кількості, відзначили цю дату та вшанували пам'ять загиблих.
/