Мир животных

Про таке

Это случилось ранним вечером в воскресенье 14 ноября, на проезжей части улицы Европейская (рядом с магазином «Наири»). Автомобиль на полном хочу сбил крупную собаку породы бернский зенненхунд.
/
У сусідньому Бахмуті почав реалізуватися проєкт "Безпритульні тварини та громада: вчимося жити разом". Його завдання — створити систему адоптації бездомних тварин та популяризувати ідею забирання тварин з вулиці. 
/
Ясна річ - ви, як і більшість місцян не були на виставці птахів в цю суботу у парку Ювілейний. Багато загубили. Але ми вам допоможемо відчути цій кайф від спостереження за цілою купою різноманітних птахів та свійських тварин.
/
В Константиновке снова стартует волонтёрская программа «Доступная кастрация животных». Записать животное на 9-10 октября можно по телефону 0993062530.
/
11-12 квітня в Костянтинівці працювала громадська програма "Доступна кастрація і стерилізація тварин". Її провели за ініціативи ГО "Костянтинівське товариство захисту тварин" із залученням ветеринарів із міста Маріуполь. "Програма називається доступною, бо вартість операцій вдвічі дешевше, ніж в приватних ветклініках.
/
Ви голову до гори підіймаєте? Хоч іноді? А треба, особливо зараз.  Підготуйтеся, на клітковому рівні налаштуйтеся - вони вже тут.  І ось вона - радість: щось там високо, високо. Точка в небі. Придивіться, що воно там таке - пурхає, пурхає, а потім планує.
/
Сегодня к нам обратились женщины-пенсионерки, любительницы каждое утро плавать на 1 ставке. Этим они занимаются уже много лет. Женщины обращают внимание на то, что в этом году впервые заметили, что полевые мышки спокойно заходят и выходят из воды.
/
Новый виток многолетней и болезненной проблемы с бродячими животными возник в редакции вместе с двумя неравнодушными пенсионерками.
/
Печальными итогами эксперимента поделился в Facebook житель Константиновки, член "Клуба рыболовов Донетчины" Артем Шамардин. 15 июня он поймал в реке Кривой Торец щуку, и, ради любопытства, отдал рыбу на исследование в Торецкий филиал ДУ "Донецкий ОЛЦ Минздрава Украины".
/
Коронавирус испортил планы на отпуск многим семьям. Детей досрочно отправили на каникулы или перевели на удалённое обучение. Можно ли им гулять во время карантина — вопрос остаётся открытым. До тех пор, пока в России официально не объявят строгий запрет, выходить на улицу можно.
/
Це наші старі знайомі - бабаки степові (Marmota bobak), які живуть на прилеглій до парку "Клебан-Бик" території. По літературним даним прокидаються ці тваринки після зимової сплячки у звичних у мовах в кінці березня-квітні. Та цього року ми зустріли їх вже 4 березня і бабаки були досить активні.
/
Молодого лебідя-шипуна було помічено 19 березня 2020 року біля залізнодоріжного мосту через р.Кривий Торець (між Хімзаводом та зруйноваим Автосклом). Рибалки сказали, що більше 30 років тут рибалять, але таке бачать вперше.
/
Якщо ви цього не бачите, то нам вас просто шкода.
/
На прошлой неделе в Плещеевке у домашнего животного был выявлен вирус бешенства.
/