Чрезвычайщина

Про таке

Троє загиблих, двоє поранені... Вкотре такі наслідки приніс нам руський мір. Трагедія сталася 12 грудня, під час проведення робіт з розмінування у м. Костянтинівка Краматорського району. Про це повідомляє ДСНС України.
/
Сегодня, 15 октября, судя по сообщению в одном из местных телеграм-каналов, из салона городского маршрутного автобуса разъяренный водитель силой вышвырнул женщину-пенсионерку. Судя по всему, несчастная женщина не предъявила пенсионное удостоверение.
/
В Очеретинській громаді Донецької області внаслідок ворожого обстрілу загинули дівчата 5 і 14 років.
/
Сьогодні, 22 березня, о 9 годні відбулась термінова нарада голови Костянтинівської міської територіальної громади О.Азарова із заступниками та відповідними керівниками структурних підрозділів щодо ситуації, яка сталася в громаді, зокрема — надання допомоги та ліквідації наслідків нічного обстрілу міста російськими окупантами.
/
Виїжджаєте з зони бойових дій на Донбасі або Слобожанщині? Бахмут, Краматорськ, Слов'янськ, Дружківка, Добропілля, Олександрівка, Близнюки, Лозова, Павлоград, Тернівка, Межова, Покровськ? З іншого міста й містечка?
/
На початку десятої години вечора, 1 березня 2022 року, місто Костянтинівка вперше з 2-ї світової війни зазнало бомбування важкою зброєю. Є поранені мирні люди, за попередніми даними — один загиблий.
/
Упродовж вихідних на автодорогах Донеччини сталося три ДТП з постраждалими, в яких травмувалися четверо осіб. Серед потерпілих – мама з дворічною донькою. Поліція розслідує обставини аварій.
/
Неприятная ситуация случилась ночью, 22 января. Стационарные отделения в КНП МБИЛ, расположенные в районе «первой больницы», были отключены от электроэнергии.
/
20 січня о 20:45 до Головного управління надійшла інформація про те, що в місті Костянтинівка по вулиці Островського в приватному житловому будинку внаслідок отруєння чадним газом(попередньо), постраждали жінка 1987 року народження, двоє дітей 2013 року народження та одна дитина 2011 року народження.
/
Уже коло двух недель из наших кранов течет зловонная жидкость. Службу «05» две недели «бомбят» жалобами горожане. Запах похож на лекарственный (карвалол- валерьянка). Толком никто ничего не говорит.
/
Об опасном инциденте Александр Золотенко сообщил сам, на странице своего медицинского заведения в Фейсбук. Произошел он на прошлой неделе, как раз в день подписания меморандума о сотрудничестве КНП «Стоматологическая поликлиника» и управлением образования.
/
Городской голова О.Азаров подписал распоряжение о проведении камандно-штабной тренировки по действиям в сложных условиях осенне-зимнего периода.
/
Мы прибыли в дом № 316 по улице Торецкая (Пролетарская), что на пересечении со Злагодой (Горького) по вызову владельцев квартиры на верхнем втором этаже. Мужчина-хозяин не мог отойти от шока. Он приехал на обед, зашел в квартиру и в это время раздался страшный грохот.
/
Під час сварки чоловік облив жінку легкозаймистою речовино та підпалив. Остання була госпіталізована з опіками тіла. Фігуранту за замах на вбивство вчинене з особливою жорстокістю повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
/