Криминал

Про таке

9 квітня, по Костянтинівці окупанти вдарили авіаційною бомбою
9 квітня, по Костянтинівці окупанти вдарили авіаційною бомбою.
/
Ворог вдарив авіабомбою по Костянтинівці
9 квітня ворог завдав авіаудару по Костянтинівці на Донеччині, повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін. Бомбою пошкоджено десятки приватних будинків та 2 інфраструктурні об’єкти.
/
Обережно - шахраї!
У березні поліцейські зареєстрували 19 повідомлень про шахрайські дії. Мешканці Краматорського району перерахували шахраям понад (!) 1 мільйон 300 тисяч гривень. Поліція нагадує про обережність.
/
Частина вилучених боєприпасів. Фото: Поліція Донеччини
Вибухонебезпечні предмети, як стверджують фігуранти справи, лежали просто на вулиці. Це стосується й артилерійського снаряда, його нібито знайшли на звалищі.
/
Контррозвідка Служби безпеки затримала ще одну агентку фсб, яка розвідувала місця базування Сил оборони на Донеччині. Насамперед фігурантка намагалась виявити і передати агресору локації особового складу та важкого озброєння ЗСУ поблизу передової в районі Бахмута.
/
Вилучений контрафактний алкоголь
Мешканець Слов’янська Дмитро Браславський просить скасувати чинну заборону на продаж і ввезення алкоголю в Донецьку область. Пропозицію він оформив в петицію. За спостереженнями Дмитра, нинішня система не працює: алкоголь все одно продають та завозять до регіону нелегально.
/
Вікторія Солосенко - жителька Костянтинівки Донецької області - давно чекає путіна і його руський мір
Вікторія Солосенко - жителька Костянтинівки Донецької області - давно чекає путіна і його руський мір.
/
Зайшов попісяти у зруйнований ліцей, знайшов там гранати та забрав додому
Знайшов кілька гранат під завалами випадково, коли зайшов у зруйновану будівлю по нужді, — так у суді костянтинівець Максим пояснював звідки боєприпаси у його домі. Під час обшуків поліцейські знайшли у чоловіка ще й наркотики, які той теж нібито знайшов.
/
6 вересня росіяни вбили 16 та поранили 33 костянтинівців
Підтверджена загибель 16 людей внаслідок удару по Костянтинівці 6 вересня. Поліція виключає версію, що ворог використав артилерію.
/
31-річна підозрюваною, яка має інвалідність 2 групи
Фіктивний шлюб за 270 000 грн – на Донеччині викрито схему організації незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон України.
/
Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко
На Донеччині колаборантів виявляють постійно, і частина обстрілів, що відбуваються на
/
Колаборант з Костянтинівки, який «наводив» російські С-300 на передові позиції українських військ під Бахмутом
Минулого тижня, СБУ затримала мешканця Костянтинівки, який «наводив» російські С-300 на передові позиції українських військ під Бахмутом. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці СБУ у фейсбуці.
/
Постив проросійські пости він регулярно, умисно та саме з ідеологічних мотивів.
Житель Костянтинівки Донецької області засуджений до ув’язнення за пости в підтримку Росії. Як йдеться у вироку суду, проросійськи налаштований житель Костянтинівки влітку 2022 року в забороненій соцмережі «Одноклассники» неодноразово поширював матеріали
/
Російські окупаційно-терористичні війська вчора вдень, у суботу 13 травня, вчергове обстріляли Костянтинівку. Удари наносилися хаотично — з РСЗВ «Смерч» та артилерії калібром 152 мм. В результаті обстрілу двоє людей загинули та більше 10 отримали поранення.
/