Галина Олійникова

Про таке

Чи стикалися ви з проявами насильства в родині, чи може чули про жахливі історії від знайомих? Звісно чули, чи були свідками, ну хіба що не вважали за злочин рукоприкладство чоловіків по відношенню до жінки чи дітям. Та й в якій родині не трапляється.
/
Центр відкрито в приміщенні Костянтинівської поліції в рамках проєкту “Міста, вільні від домашнього насильства” Фонду ООН в галузі народонаселення, де одним з 15 учасників стала Костянтинівка.
/
Ви не повірите, доба бідності і занепаду Костянтинівки нарешті скінчилася. Наше славетне місто нарешті визначилося з опорною цариною економічного процвітання громади.
/
Днями юне створіння на посаді міського голови сусіднього Часів Яру, товарісч Верзілов, написав листа до очільника Донецькї ОВЦА про професійну непридатність директора Часовоярського регіонального відділення Компанія «Вода Донбасу» А.Корчевського.
/
Ну що, шановне панство, нас всіх можна привітати з завершенням складного і довгоочікуваного періоду місцевих виборів. Нарешті маємо легітимно обраного голову і депутатів — про партійну приналежність поки промовчу.
/
Новітні ініціативи влади щодо встановлення миру вже почали дратувати навіть мешканців прифронтових міст. Тож чергова заява представника ТКГ Л.Кравчука збурила активістів Бахмута.
/
Несколько лет назад мы писали в «Провинции», как две студентки, приехавшие из Львова и проводившие по школам и училищам «уроки Майдана», были обескуражены встречами с нашими подростками. «Они открыто заявляют, что хотят вырасти и идти убивать украинцев», - печалились девчата.
/
ЦЯ СТАТТЯ ВИЙШЛА У ДРУКОВАНІЙ "ПРОВІНЦІЇ", КОЛИ АРТЕМ ЩЕ БУВ ЖИВИЙ. ВІН ПОМЕР СЬОГОДНІ - 6 ГРУДНЯ.  АЛЕ ВІД ЦЬОГО ВОНА СТАЛЕ ЩЕ БІЛЬШЕ АКТУАЛЬНІШОЮ. СВІТЛА ПАМЯТЬ
/
Перший тур виборів Президента України позаду, другий навряд внесе кардинальних змін до загальної картини результатів, тож можна проаналізувати доробок Донецької області в результатах виборів.
/
Саме такими словами розпочав свій виступ О.Бутенко (заступник директора з питань роботи з контрагентами ДК "Газ України") на прес-конференції «Демонополізація газового ринку: шалений спротив Облгазів» на яку мені пощастило попасти, що відбулася в Нафтогаз-Україна 10 грудня.
/
Саме сором душив мене, не дав продихнути, застилав очі, зупиняв моє серце. Таке потужне відчуття накрило мене в Кінозалі Дніпровського музею АТО. Так, в Дніпрі!
/
«ЦІКАВО! КОМУ В УКРАЇНІ ЦІКАВА ТЕМА «СЕЛЯНСТВО» І ПРИЧИНИ ЙОГО ВИНИЩЕННЯ??? Прилавки забиті С/Г ГМО хімією!», - такий пост у Фейсбуці трапився мені днями.
/
Нещодавно з ознайомчим візитом Донецьку область відвідала представник Міжнародного Центру впровадження Програм ЮНЕСКО пані Наталя Боровинська. Увагу поважної гості привернув наш Регіональний Ландшафтний Парк КЛЕБАН-БИК.
/
В Донецькій області оголошено про чергову перемогу, хоча й не на військових теренах, але не менш значущу для області. Голова ОВЦА П.Жебрівський презентував установку з утилізації люмінесцентних ламп.
/
На днях в редакцію "Провінції" надійшла інформація — "28 серпня 2017 року відбудеться робоча поїздка Президента України Петра Порошенка на Донеччину. Шановні представники ЗМІ – просимо до 17.00 27 серпня 2017 року пройти акредитацію".
/