Безопасность

Про таке

Захисні конструкції різних типів придбали для мешканців ще чотирьох населених пунктів Донеччини. Деякими такими укриттями можна буде користуватися вже за три тижні, інші ж з’являться наприкінці року. Розповідаємо, які саме захисні споруди встановлять та скільки за це заплатили. 
/
Що я хочу написати, то це те, що після перших сильних обстрілів, люди з Костянтинівки почали масово евакуюватися. Це добре. Своєчасна евакуація рятує життя та легше потім працювати волонтерам.
/
Троє загиблих, двоє поранені... Вкотре такі наслідки приніс нам руський мір. Трагедія сталася 12 грудня, під час проведення робіт з розмінування у м. Костянтинівка Краматорського району. Про це повідомляє ДСНС України.
/
За публічного обвинувачення прокурорів Донецької обласної прокуратури суд визнав винним мешканця м. Костянтинівки у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, якщо воно спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).
/
Угроза полномасштабного российского вторжения или военного обострения не отступает. Так что обстановка сейчас тревожная, хоть в стране, хоть в области. В Константиновке она тоже такова, хотя все тревоги горожан таятся больше под спудом. Поневоле думаешь, как защитить себя и семью, если что.
/
Упродовж вихідних на автодорогах Донеччини сталося три ДТП з постраждалими, в яких травмувалися четверо осіб. Серед потерпілих – мама з дворічною донькою. Поліція розслідує обставини аварій.
/
Початок читайте у попередньому числі
/
Нещодавна я відвідала тренінг «Української жіночої варти» про те, що робити, якщо в наше місто прийде війна. Отримала від вас десятки повідомлень з проханням поділитися інформацією. Тож написала конспект того, що зрозуміла і що в критичній ситуації може і має робити кожен із нас. Хочу уточнити, що я не експерт і не практик.
/
За інформацією Олексія Білошицького, першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції МВС, прийнято рішення, що серед останніх 10 комплексів автоматичної фото та відеофіксації порушень ПДР, що повинні запрацювати на дорогах України, є Костянтинівка.
/
Ця трагедія сталася 1 жовтня, близько 10.40 на проспекті Ломоносова, поруч з вулицею Леваневського. Автомобіль Деу Ланос збив жінку. Постраждалу відвезли в лікарню, де вона від отриманих травм померла. Водій вважає, що це було недалеко, але не на пішохідному переході. Але родичі померлої не згодні.
/
Сьогодні, 15 вересня, десь з 12.00 до 13.00, на перехресті вулиці Європейська та проспекту Ломоносова сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої зазнали пошкоджень лиже легкові автівки.
/
19 червня, десь о 10.20, по вул. Театральній велосипедист, який прямував з Центрального ринку, намагючись з правої сторони об’їхати легковика, який стояв перед іншим легковиком і пропускав зустрічний транспорт, зламав ближньому до себе дзеркало заднього виду, а першому, який теж стояв, вибив заднє лобове скло.
/
15 червня, суддя костянтинівського суду О.Стадченко розглянула матеріал про два адмінправопорушення, які були складені поліцейськими інспекторами СРПП ВП №2 Краматорського РУ ПГУНП на пенсіонерку, завідувачку ДНЗ № 23 «Усмішка».
/