Происшествия

Про таке

Упродовж вихідних на автодорогах Донеччини сталося три ДТП з постраждалими, в яких травмувалися четверо осіб. Серед потерпілих – мама з дворічною донькою. Поліція розслідує обставини аварій.
/
15 вересня о 13.30 на Правобережжі водій мотоциклу MUSSTANG рухався по вулиці Незалежності (Октябрьска) та на перехресті з вулицею Театральна скоїв зіткнення з автомобілем MITSUBISHI OUTLANDER. Внаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження (переломи) середньої тяжкості.
/
Сьогодні, 15 вересня, десь з 12.00 до 13.00, на перехресті вулиці Європейська та проспекту Ломоносова сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої зазнали пошкоджень лиже легкові автівки.
/
12 июля в 16:52 диспетчер Службы спасения получил сообщение о том, что по ул. Калмыкова в городе Константиновка на крыше подъезда находится мужчина, который нуждается в медицинской помощи.
/
Сьогодні, 19 червня, десь о 10.20, по вул. Театральній трапилася ДТП.
/
16 марта в г.Харьков произошло ДТП. Мой сын Яров Сергей Юрьевич очень пострадал, получив множественные травмы. Находится в реанимации городской клиничной больницы скорой и неотложной медицинской помощи г.Харьков. На операцию и лечение требуется сумма 180 тысяч гривен.
/
Водій автомобіля скоїв наїзд на малолітнього велосипедиста. Внаслідок аварії останній отримав тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато досудове розслідування.
/
Ураганный ветер на прошлой неделе, мгновенно разносящий искры и превращающий небольшие очаги возгорания в катастрофы, не минул и наш город.
/
В прошлую пятницу на Хитром рынке мы встретились с Людмилой, вдовой известного в городе участника боевых действий в Афганистане, умершего от ран в середине 90-х годов.
/
Позавчора близько 17-00 до поліції Костянтинівки надійшло повідомлення від медиків, що до лікарні доставлена дитина у тяжкому стані з травмами, які отримала внаслідок падіння з 2-го поверху житлового будинку.
/
Щойно на Хитрий ринок нас визвала жінка, що торгує продуктамив в одному з ларьків (ряд, що напроти Засядько). Вже два тижня її тероризує якийсь п'яниця - загрожує, вимагає грошей та продуктів.
/
Щойно нам подзвонив відомий активіст Олександр Статива і сказав, що його донька знайшли біля будинку гранату. Він визвав поліцію та МНС. Судячи по вигляду - граната РГД-5. Подробиці завтра в друкованій "Провінції" на першій шпальті. 
/
Только что, около 17.20 на остановке 1-я больница произошла серъезная авария с пострадавшими. Городской маршрутный автобус (Ищенко) 5-Б, следовавший с Нулевого на Новоселовку стоял на остановке и заканчивал посадку пассажиров. В это время сзади на полном ходу в него "въехал" грузовой автобус.
/
30 ноября на трассе Мариуполь-Константиновка, неподалеку от села Новокалиновка Ясиноватского района, перевернулся пассажирский автобус. Авария произошла около 18:30. Автобус перевозил 2 бригады рабочих, которые возвращались с работы из Мариуполя домой в Константиновку.
/