Власть

Про таке

Ні, це не просто калька, яку кожен рік культура подає керівнику міста, це принципова позиція - підтримка, восхваленіє та пропаганда злочинів комуністичного режиму, що заборонено законом!
/
Олексій Рослов
Ось і закінчилася "епоха Рослова" в Костянтинівці. 1 грудня Президент України звільнив його з посади начальника Костянтинівської військової адміністрації. Яку він займав 1 рік та 8 місяців.
/
На жаль О.Рослов, як керівник Костянтинівської військової адміністрації не пройшов нашу перевірку на антиОПЗЖ. На День Державності Донецька обласна військова адміністрація рекомендувала всім громадам Донеччини розмістити в себе на сайтах головних державників на їх теренах.
/
Щойно закінчилася позачергова сесія Костянтинівської міськради. Яка сама по собі була коротенка - 20 хвилин, але те, що на неї сталося - надзвичайно.
/
Подобное действо, что произошло «под ёлочку» вечером 31 декабря в здании Константиновского горсовета, навряд ли вспомнят старожилы. С прошлого века такого точно не было. Обычно в это время в исполкоме, уже порядком пропахшем винегретно-шампанским духом, сторожа, оставшись в одиночестве, начинают праздновать.
/
Ахтунг - зустріч перенесено на четвер 30 грудня. Час та місце тіж самі. Заголовок не змінюємо, бо тоді не відкриються старі ссилки.     Нарешті дочекалися! Після великої перерви буде зустріч міського голови та журналистів.
/
Сьогодні засідання міськвиконкому вперше вів секретар міськради Д.Коржиков. Тенденція, може наступний 2022 рік, як свого часу Разумний, тепер секретар буде вести головні заходи влади (Азаров рік провів, тепер черга секретаря)? На цю тему будемо міркувати з експертами у друкованій "Провінції" з наступної середи:)
/
Ми вже не знаємо - куди звертатися, щоб ті, хто веде головний сайт нашої громади відносилися до цієї роботи відповідально. Поки що - знову "напортачили":
/
Нарешті якось “устаканилася” комунікація поміж міським головою О.Азаровим та звичайними громадянами.
/
Брифинг городского головы (уже второй), проведенный 16 апреля, еще раз подтвердил, что новая, еще неопытная команда ищет возможности максимальной коммуникации с громадой, но, увы, пока не находит. За полчаса журналисты задали в общей сложности по 3-4 вопроса, хотя их накопились десятки.
/
Щойно закінчилося засідання міськвиконкому. Враження важке. Практично більшості виступаючих міський голова О.Азаров повернув документи на дооформлення - від начальника управління ЖКГ Д.Заварзина, начальника управління освіти О.Барабаш до голови Громадської ради Л.Мірошниченко.
/
Ось такий біг-борд ми побачили сьогодня в Краматорську на проспекті Олекси Тихого (траса на Слов'янськ).
/
Шановний Павло Олександрович! Вітаємо Вас з пройдешніми світами та бажаємо міцного здоров’я та енергії у справі укріплення України та збереження Природи Донеччини! Цим зверненням ми звертаємо Вашу увагу на наступні проблеми, що знайшли  собі місце у наших містах та селах під час святкування Нового Року та Різдва :
/
Новий склад виконкому, затверджений сесією, почав свою роботу. Перше засідання відбулося 30 грудня. Причому, відразу назвемо декілька рекордів – тривалість склала більше трьох годин та суто українська мова, за винятком тільки двох з багатьох, які виступали – по охороні праці та «Спорт для всіх». Це просто різало слух.
/