Віктор Токай

Про таке

Хоч на санчатах вже не і приходиться так гарцювати як минулим поколінням, але віз проблем з опаленням в місті вже своїм дишлом починає потихеньку бити по відповідальним та відповідним головам міста.
/
За словами очільника нашої громади Азарова О.А., наша «Тепломережа» допрацьовує сезон у статусі обласного підпорядкування і готується її передача місту.
/
Віктор Токай, підприємець, голова комісії Громадської ради при виконкомі по транспорту та комунальному господарству - про снігови затори, нерозчищені, непосипані дороги та інші негаразди.
/
Ще в серпні місяці були дебати за круглим столом під очільництвом нашого мера, де вже розглядалось питання не тільки ціноутворення, але й ряд інших насущних питань та пропозицій щодо вдосконалення та покращення цієї інфраструктури, а саме:
/
Ми на порозі чергової річниці нашого любимого міста. Всі з нетерпінням чекають того дня, коли величний фейерверк прикрасить різноманітними барвами вечірнє небо Костянтинівки під гучну музику з келихами оковитої. Звичайно, буде ще вжито тони піджареного  м’яса та інших яств.
/
20 серпня, біля стадіону Рекорд (в минулому «Автоскло») пройшов фестиваль української культури «Вільний степ», який був приурочений до 30-ї річниці відновлення Незалежності України.
/
Шановний Павло Олександрович! Вітаємо Вас з пройдешніми світами та бажаємо міцного здоров’я та енергії у справі укріплення України та збереження Природи Донеччини! Цим зверненням ми звертаємо Вашу увагу на наступні проблеми, що знайшли  собі місце у наших містах та селах під час святкування Нового Року та Різдва :
/