Наш край

Про таке

Мій старий друг залізнийний вокзал "КОСТЯНТИНІВКА".
/
Він завжди був індікатором для влади - за Україну вона, чи ні.
/
Януковіч та компанія
"В часи страшної й безпощадної війни, коли на щиті вертаються щодня сотні наших хлопців, які любили Україну і вмерли за Україну, будемо називати вулиці іменами тих, хто називав війну клановим протистоянням, а вбивць братами", - 
/
Сергій Параджанов. Чи буде вулиця на його честь в Костянтинівці?
Наразі в Костянтинівці триває робота з перейменування топонімів міста, які несуть радянський (тоталітарний
/
ДО КІНЦЯ ТЕРМІНУ ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ПО НОВИХ ВУЛИЦЯХ КОСТЯНТИНІВКИ ( 2 ЖОВТНЯ) ЗАЛИШИЛИСЯ ЛИЧЕНІ ГОДИНИ.  Що приунилі кацапузі? Закінчується ваша епоха. Нарешті через кров, смерть, руйнування пробивається, повертається до нашого краю справжня, українська Донеччина.
/
Засідання Комісія з упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів
Нарешті, 1 червня, розпочала свою роботу в нашій громаді Комісія з упор
/
Сьогодні, 15 травня, на День жертв політичних репресій в Україні, керівництво Дружківської військової адміністрації, яке за указом президента України керує Дружківською міською громадою (попереднє керівництво міста від партії ОПЗЖ втекло з Дружківки, залишив місто і своїх виборців на призволяще), Разом з нашими воєнними, які за
/
14 лютого керівництво Донецької області відмітило Міжнародний день книгодарування.
/
В цю неділю, 13 лютого, в офіс Костянтинівського Центру природних технологій завітала цікава людина — Станіслав Крупаж (Чехія). Цій молодий, але досвідчений фоторепортер (пройшов від Алтаю, Афганістану до Бейруту та Сомалі) зараз по завданню журналу "Шпігель" працює на Донеччині.
/
Завдяки проекту "АНТИПАЛ-22" журналісти "Провінції", ГО "Бахмат", вчителя та школярі новоселівської ЗОШ№9 7 січня відмітили Різдво у одному з самих мальовничих та корінних українських сіл Донечини - ЗВАНВЦІ.
/
Завтра ви ще зможете купити у реалізаторів "Провінцію", в якій ми даємо погляд на клаптик нашого міста "залетівшого" до нас блогера.
/
Любити природу - це означає любити свою землю, свій край. Любити – захищати, вивчати, досліджувати, знати! Саме з любові до рідної землі й формується почуття відповідальності, патріотизм.
/
Нещодавно ми вперше обстежили перспективний ландшафтний заказник "Іваградські печери", який знаходиться в декількох кілометрах від Бахмуту в сторону Зайцево та складається зі старого гіпсового родовища та балки де пересихає струмок.
/
Керівництво Донеччини визнало на карті області п’ять головних туристичних магнитів-цікавинок. І тільки одна громада може похвалитися, що на її теренах відразу два магніті — Костянтинівська.  Це Білокузьминівські крейдяні скелі та Регіональний ландшафтний парк «Клебан бик»!
/