Из зоны ООС (АТО)

Про таке

Вчора на сайті Костянтинівської міськради з'явився проект важливого під час інформаційної війни документу.
/
Сім’ю обзивали «бандерами», мене катували, тож я знаю, що таке «руський мир» і за що я воюю…
/
  В попередній "Провінції" ми дали цю новину на першій шпальті - https://www.konstantinovka.com.ua/newspaper/mestnoe-samoupravlenie/budete-bez-masok-budet-kak-s-azarovym
/
  26 грудня у Слов’янську пройшов вже другий Форум учасників АТО та бойових дій. Від Костянтинівці делегатами на Форумі були представники ГФ “Гайдамаки” та ВО “Свободи”.
/
Мало кто в нашем крае не знает двух мощных подвижников укрепления Украины на Донеччине — Евгения Шаповалова и Анатолия Водолазского.
/
Звернення від громадських організацій Донеччини, Луганщини, Всеукраїнських ГО до генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голови служби безпеки України. Збір підписів триватиме до 26 червня 2020, буде надіслано три листи з вимогами до вищезазначених осіб.
/
День Костянтинівського району – свято, що нас єднає! Я Батьківщини кращої не знаю, Хоч місць прекрасних на Землі мільйон. Перед тобою голову схиляю, Мій славний Костянтинівський район.
/
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №482/2019 Про призначення П.Кириленка головою Донецької обласної державної адміністрації Призначити КИРИЛЕНКА Павла Олександровича головою Донецької обласної державної адміністрації. Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ 5 липня 2019 року
/
Щойно активісти, волонтери, учасники АТО Костянтинівки зібралися біля памятника загиблим за Незалежність України, разом зі священником ПЦУ провели молебень, помолилися, поклали квіти та згадали цій день 5 років тому. Як влада міста зрадила його мешканців та Україну.
/
Дійсно, на цьому тижні наші втрати були значно менші, ніж на попередньому. Але, все ж таки, ми бачили, як з Костянтинівського моргу їхав автобус “Груз 200”. То, скоріше, везли Павла Борисовича Тихонова, командира розвідки 42-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади.
/
«Рідна ненько, алло... Я, здається, тебе покидаю. Звідкись крила взялись, немов птах, у світ інший лечу... Мій блокпост тепер там, де рукою подати до раю, де неправди нема, де ні болю нема, ні плачу... Більш мені не дзвони. Я лишив на землі свій мобільний. І себе не картай, що не стрінеш мене, як колись.
/
Донеччина в жалобі. Мешканці Олександрівського району на колінах проводили свого земляка... Борис Миколайович Степанченко народився 22.06.1984 року, мешкав у селі Самійлівка Олександрівського району Донецької області. Призваний за контрактом Краматорським МВК 30.07.2018 року.
/
За даними командування Операції об'єднаних сил за тиждень з 21 по 28 травня окупантами було вбито/поранено українських військових:
/
За даними командування Операції об'єднаних сил за тиждень з 14 по 21 травня окупантами було вбито/поранено українських військових:  
/