Евгений Шаповалов

Про таке

Сьогодні, 1 червня, у міжнародний День захисту дітей, українські захисники привітали малечу з Олексієво-Дружківки з їх “професійним” святом. Кожен вояк військової частини віддав що міг зі свого воєнного раціону. А цукерки віддали всі.
/
Цікава подія відбулась цими днями у Дружківці. Десять військових шукали розквартирування у місті. "Селищна" в'яло їм допомагала. Хтось підказав їм, що у Молодому парку, на вигоні, стоїть величезний дім, а головне, що він не чий.
/
Сьогодні, 15 травня, на День жертв політичних репресій в Україні, керівництво Дружківської військової адміністрації, яке за указом президента України керує Дружківською міською громадою (попереднє керівництво міста від партії ОПЗЖ втекло з Дружківки, залишив місто і своїх виборців на призволяще), Разом з нашими воєнними, які за
/
Шановні депутати! На черговій сесії 27 травня 2021 року ви будете ухвалювати рішення «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Костянтинівської міської територіальної громади».
/
На концерті, присвяченому Дню вчителя, в Палаці культури неочікувано заспівала сама очільник міського управління освіти Ольга Барабаш. Та ще й як! Ольга Барабаш — ця тендітна жінка вирізблена з граніту і сталі!
/
Євген Шаповалов, голова Донецького обласного товариства імені Олекси Тихого про Дружківські органи місцевого самоврядування:
/
Для вас співає Ольга Барабаш, - очільник Костянтинівського управління освіти (Донбас). Прифронтова Костянтинівка. Виборів тут не було, половина депутатів зрадила Україні у 14-му (якщо не всі), міський голова відсторонився від своїх обов'язків...
/
«Союз ветеранів АТО Донбасу», громадські патріотичні організації Донеччини запрошують всіх, кому не байдужа сучасна українська історія та подвиг наших воїнів у війні з Росією на Всеукраїнську акцію «Донеччина зустрічає своїх захисників», яка відбудеться 4 липня у на горі Карачун (Краматорськ) та 5 липня у Дружківці.
/
Щоб добре усвідомити політичну, воєнну, демографічну ситуацію, яка сьогодні склалася на Донбасі, треба знати її з середини.
/
Останніми місяцями час від часу ми відчуваємо в наших містах якийсь жахливий сморід. То на очисних спорудах між Краматорськом і Слов’янськом, то між Костянтинівкою і Дружківкою. І ось, нарешті, наша Олексієво-Дружківка потонула у зловонні.
/
Почему мы должны переименовать все улицы по трассе от въезда в Славянск до выезда из Константиновки
/
Краєзнавство Донеччини у надійних руках
Костянтинівська газета «Провінція» гостинно надала свою камінну залу краєзнавцям області для проведення першої воєнної звітно-виборчої конференції.
/