Під час виконання завдань за призначенням загинули троє піротехніків ДСНС Донеччини

Опубликовано admin - Dec 13

Троє загиблих, двоє поранені... Вкотре такі наслідки приніс нам руський мір. Трагедія сталася 12 грудня, під час проведення робіт з розмінування у м. Костянтинівка Краматорського району. Про це повідомляє ДСНС України.

“Пекучий біль і гіркий смуток війни знову чорним крилом торкнувся рятувальників.

Під час виконання завдань за призначенням загинули троє піротехніків ДСНС Донеччини.

Трагедія сталася 12 грудня, під час проведення робіт з розмінування у м. Костянтинівка Краматорського району. Там відбулася детонація вибухонебезпечного предмета, в результаті чого загинули начальник відділення піротехнічних робіт АРЗ СП Євген Сагайда 1998 р.н., начальник відділення підводного розмінування АРЗ СП Головного управління Олександр Кулініч 2000 р.н., старший водій-сапер відділення піротехнічних робіт АРЗ СП Головного управління  Максим Лизя 1979 р.н.

Ще двоє піротехніків поранені, лікарі борються за їхні життя.

Щирі співчуття рідним, близьким та друзям наших колег. В цю гірку мить поділяємо ваше горе та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Світла пам'ять!”

За інформацією редакції, серед загиблих мешканців Костянтинівки немає, але є поранений — Лазаренко Вадим Сергійович, який наразі знаходиться в лікарні і потребує допомоги, про що зробив перепост у фейсбуці ветеран АТО Андрій Тараман:

Прошу допомоги у небайдужих і всіх тих хто мене знає особисто.

МІЙ НАЙКРАЩИЙ ДРУГ Вадим Лазаренко  ПОТРАПИВ У БІДУ.

Вчора 12.12.2022 під час проведення робіт з розмінування території приватного сектору у м. Костянтинівка, Донецької області, сталася детонація НАР (некеровані авіаційні ракети). Внаслідок чого отримав тяжкі травми кінцівок, відкриті переломи кісток обох кістей, сліпе уламкове поранення лівої гомілки, численні дрібні поранення обличчя.

На момент 13.12.2022 15:00 Вадиму зроблено декілька операцій у лікарні Мечникова, стан середньої важкості. 
Реабілітаціні і оперативні заходи триватимуть не один місяць, які потребують  чималих фінансових витрат, я дуже прошу долучитись і допомгти моєму другу якнайшвидше повернутись до нормального життя.

Реквізити:

Картка Приват Банк - 4731 2191 2405 3335 

Лазаренко Вадим Сергійович 

Картка Моно - 5375 4141 0316 6897

Лазаренко Вадим Сергійович

Як нагадують в ДСНС — у всякому випадку, якщо ви натрапите на незнайомий і підозрілий предмет не торкайтесь його і не беріть до рук — негайно телефонуйте або “101”, або “102” !!!

Власн. інф.