Вітаємо наших захисників та захисниць!

Опубликовано admin - Oct 14

Під час війни в Україні, в країні не діють деякі норми Кодексу законів про працю, які передбачають вихідні дні у державні свята. І це правильно — святкувати будемо вже після нашої перемоги. І головними святами будуть — військові. Як от сьогодні, 14 жовтня, українці відзначають День захисників і захисниць України, День створення УПА, День козацтва та Покрова.

Це велике державне свято, коли треба вшанувати всіх наших героїв і героїнь, які стійко та мужньо боронять нашу землю від московитської навали.

Дуже влучно та, як завжди глибоко, висловився у своєму привітанні до наших воїнів відомий український митець Іван Семесюк: 

“Вже у 2014 році, на самому початку становлення сучасних Збройних Сил, я відчув у нашому воїнстві колективного Героя якому нема рівних у цьому світі.  

Ми опинилися в новій міфології, у новому небаченому досі просторі, в якому Україна є маніфестацією Неба, а ЗСУ – колективним Архангелом Михаїлом.

Масштаб цього національного Чину складно осягнути і усвідомити, настільки титанічним став наш час. Час титанів, героїв, богів. І час наших котиків!"

Редакція “Провінції” також вітає наших героїв та героїнь та бажає їм скорішого повернення додому живими та здоровими! Дякуємо вам, бережіть себе!

Перемога буде за нами! Слава Україні, Героям Слава!