Нацарював, та... не втік - колишньому міському голові Костянтинівки повідомлено про підозру

Опубликовано admin - Aug 20

Правоохоронці Донеччини розслідують справу щодо привласнення бюджетних коштів. 

Як зазначається, міському голові Костянтинівки та керівнику місцевого комунального підприємства на Донеччині повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, на початку квітня 2022 року мер міста, наближеного до районів ведення активних бойових дій, замість виконання завдань територіальної оборони міста, заволодів оборонними коштами.

Відомо, що мер разом з керівником місцевого комунального підприємства, не здійснивши жодних будівельних робіт із облаштування захисних об’єктів міста, заволоділи бюджетними коштами міськради у сумі понад 363 тисячі грн. Підозрювані розпорядились ними на власний розсуд.

Джерело: https://censor.net/ua/p3361987

Від редакції

Не складно здогадатися про кого саме йде мова - колишнього міського голову впізнати не складно, а щодо керівника комунального підприємства, то, скоріш за все, мова йде про комунальне підприємство Костянтинівської міської ради "Комунсервіс".

У той же час, за інформацією джерел редакції, Кримінальним кодексом за це передбачається від 5 до 8 років. Але досить цікаві дещо інщі нюанси: хто є так званим ідейним вдохновітелем, та які ще фізіономії повспливають під час розслідування цієї справи?

Ну а костянтинівцям ще раз нагадаємо - думайте, за кого голосуєте на виборах! Щоби потім не охкати та не прилітало на голову.