Чи одягнуть О.В. Барабаш в помаранчеву робу?

Опубликовано admin - Sep 17

Тільки-но і лишається що жартувати, бо насправді картина не дуже весела. Сьогодні, 17 вересня, відбулось чергове засідання комісії з розслідування побиття Маслова (сина Н.Тихої — ред.) начальницею міської освіти О.Барабаш.

Засідання було призначене на 11 годину, але, як і попереднє, воно розпочалося із затримкою хвилин на 20. Ольгу Вікторівну, як вона нам повідомила, запросили аби ознайомити її з актом розслідування “справи”. І поки ми сиділи в приймальні секретаря та міського голови, то вже почали жартувати — “видадуть чи ні помаранчеву робу після ознайомлення з актом?”... Бо то ж такий кримінал, страшне — тендітна жінка нанесла тілесні ушкодження дорослому чоловіку стільниковим телефоном. Наче наш бубочка Зеленський, який злякався двох жінок і власноруч накатав заяву до правоохоронних органів.

У середу, 15 вересня, О.Барабаш, із власної ініціативи, провела прес-конференцію, де розповіла — що не так із ремонтом дитячого садка №23 “Посмішка”. Через те, що підрядник, близький до чиновників з ОДА, виконав зайві, не передбачені проєктом роботи (утеплення даху, хоча за проєктом мала бути утеплена лише підлога, а сам чердак мав бути холодним), замовник будівництва - департамент освіти облдержадміністрації — готовий наразі додатково виділити 2 млн грн. на усунення проблемних моментів та завершення ремонту дитсадку. Хоча, як запевняють спеціалісти, там достатньо 100 тис грн., які закладені проєктом в бюджет.

І виглядає все це, на нашу думку, як бажання “освоїти” “зайві” пару лямів. Ну і, звісно, хтось повинен бути крайнім. Ну а наша міська влада просуває цей напрямок — бо потрібно ж врешті-решт покінчити з цим ремонтом!..

Так само просуває, а точніше, — потакає ниттю Маслова через, ніби-то, нанесення йому тілесних ушкоджень. Бо на засідання комісії ЗМІ та громадськість не допускаються, а назвати конкретних підстав для цього — не можуть. Бо “є порядок, який регламентує діяльність і який нас зобов'язує діяти в правовий спосіб. Присутність засобів ЗМІ не передбачена, бо розслідування ще не закінчено”.

Тож, з актом розслідування редакція зможе ознайомитися лише після винесення вердикту — підпису його міським головою.

Будемо тримати вас в курсі.

П.С.

Як стало відомо, коли вже публікували цю новину, О.В. Барабаш звинувачують у "навмисній провокації конфлікту з подальшим побиттям Маслова, що призвело до дискредитації органів місцевого самоврядування".

Лише одне питання - хто кого дискредитував?

Михайло Разпутько.