Комунальному закладу «Костянтинівський медичний фаховий коледж» - 90 років

Опубликовано moderator - Oct 04

Шановні колеги! Співробітники! Дорогі студенти!

Прийміть мої найсердечніші привітання з нагоди 90-ої річниці з часу  заснування Комунального закладу «Костянтинівський медичний фаховий коледж»! Ювілей - це  спроба заглянути в минуле, глибоко проаналізувати пройдений шлях та можливість спланувати майбутнє, спираючись на набутий досвід. 

За роки існування з 1931 року змінювалася  назва навчального закладу, змінювалися його керівники, але залишилося незмінне прагнення досягати нових висот в удосконаленні освітнього процесу та розширенні матеріальної бази. 

Сьогодні Костянтинівський медичний фаховий коледж – це заклад передвищої освіти, який готує медичних фахівців для лікувально-профілактичних закладів області та держави. Колектив викладачів – це когорта висококласних педагогів і медиків з власним баченням сучасної моделі освіти, з великим бажанням і можливостями навчати і виховувати сучасну молодь.

Студенти коледжу – це неповторні, яскраві юнаки та дівчата, які прагнуть стати медичним працівником і гордо нести це почесне звання.  

Історичний шлях становлення Костянтинівського медичного фахового медичного коледжу уквітчаний доброю славою, значними успіхами, досягненнями випускників, які своєю трудовою діяльністю високо піднесли честь  рідної альма-матер. 

Давні традиції і активне сьогодення, пам’ять про минуле і далекоглядні перспективні плани на майбутнє – все це об’єднує сьогодні колектив коледжу. А  90-річний ювілей вселяє гордість за славну історію закладу  та надихає на  подальший творчий пошук та досягнення. 

Бажаю колективу працівників коледжу, здобувачам освіти, їх батькам, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Бажаю утримувати і примножувати здобутки коледжу! 

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. 

Набути цілеспрямованості та натхнення в досягненні поставленої мети нам зажди допомагали Департамент охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації та керівництво м. Костянтинівки. Ми вдячні за постійну підтримку і впевнені, що й надалі здобутки підготовлених коледжем кадрів додадуть яскравих і характерних штрихів до обличчя Донецького регіону.

Усім випускникам минулих років бажаю і надалі залишатися вірними спадкоємцями легендарних традицій милосердя та гуманізму, успіхів у розбудові української держави. Ми раді зустрітися з вами на ювілейних урочистостях, які відбуватимуться 8 жовтня 2021 у Міському Палаці культури та дозвілля з 13-00 години.

Тож впевненості усім у завтрашньому дні, миру на нашій землі! Із святом!

Директор Комунального закладу «Костянтинівський медичний фаховий коледж» Тетяна МОНІЧ