Молода мешканка Костянтинівки та її троє дітей отруїлися чадним газом

Опубликовано moderator - Jan 31

20 січня о 20:45 до Головного управління надійшла інформація про те, що в місті Костянтинівка по вулиці Островського в приватному житловому будинку внаслідок отруєння чадним газом(попередньо), постраждали жінка 1987 року народження, двоє дітей 2013 року народження та одна дитина 2011 року народження. Їх було госпіталізовано до «Багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування» міста.

Пожежі на місці події не було.Обставини події встановлюються відповідними фахівцями. Від Головного управління сили та засоби не залучалися.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення! Пам’ятайте - лише виконання елементарних правил пожежної безпеки зможе зберегти ваше здоров’я та життя!

На Інтернаціональній вогнеборці врятували чоловіка

24 січня о 17:00 до нас надійшла інформація про пожежу, що виникла на вулиці Інтернаціональна. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 16-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Прибувши до місця рятувальники встановили, що відбувається щільне задимлення всередині житлового будинку, відкрите горіння покрівлі, а також у середині прибудови. Ланкою ГДЗС під час розвідки пожежі з будинку через вікно було врятовано чоловіка 1973 року народження, якого було передано медичним працівникам. Пожежу локалізовано о 17:38 та ліквідовано о 18:02.

Причини пожежі встановлюються відповідними фахівцями.

Від Головного управління залучалось 11 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Головне управління ДСНС України у Донецькій області