Черговий раз звертаємося до мера: відновіть нашу доріжку!

Опубликовано moderator - Nov 15

Лист Костянтинівському міському голові О.Азарову. Шановний Олегу Анатолійовичу! Як члени громади міста, які мешкають за адресами: вул.Європейська, 44 і 46, та Громова, 32, вдруге звертаємось до Вас.

Відповідно до ст.34 Конституції України, Законів України «Про звернення громадян», «Про Інформацію», кожному громадянину гарантовано право на отримання, зберігання, поширення інформації. Вдруге звертаємось до Вас з питанням, по якому ми вже звернулись останній раз 05.10.21, на яке до цього часу ми не отримали відповідь. Згідно Закону України «Про звернення громадян»: «Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця, а ті, які не потребують додаткового вивчення, — невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, керівник відповідного органу встановлює необхідний термін, при цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п’яти днів».

Ми сподіваємося, що наше питання буде вирішено. Бо ми вже починаємо сумніватись в правильності нашого рішення на виборах міського голови. Просимо надати відповідь по двом питанням, які нас турбують, щоби ми не звертались до інших керівних органів:

1. Протягом майже року, ми колективно звертались до Вас з проханням відремонтувати внутрішню квартальну дорогу перед під’їздами до житлового дому по вул.Європейська, 46. А також пішохідну доріжку між домами Европейська, 44 та Громова, 32, які були пошкоджені при виконанні ремонту ДНЗ № 31, згідно програми Президента України «Велике будівництво». Листом від 01.03.2021 Ви відповіли, що ямковий ремонт біля цих будинків не виконувався з моменту здачі в експлуатацію житлових будинків з 1972 року. Так що може і далі нічого не потрібно робити?

В горах живуть і без тротуарів!? Вами особисто було надано доручення МКП «Комунтранс» виконати роботи по зрівнянню тротуару, робота повинна була бути виконана у другому кварталі шляхом засипання ям сипучими матеріалами та ущільнення відремонтованих ділянок. Але до цього часу ніхто нічого не зробив. На звернення члена громадської ради міськвиконкому, Ви відповіли (лист від 05.07.2021), що ПП «Проектно-конструкторське бюро» здійснюються роботи з розробки проектно-кошторисної документації «Благоустрій прилеглої території до ДНЗ №31». На наше звернення до нардепа Гнатенко, та його обіцянки, Ви теж нічого не зробили. Просимо проінформувати нас — на якій стадії находиться розробка проєкта? Та надати копію затвердженого проєкту, для ознайомлення.

2. Між домами Громова, 32 та Європейська, 44 після вивезення сміття, ми посадили близько 20 дерев, поливали їх та прополювали. Але рядом виросла трава, заввишки більше двох метрів, яка не прибрана до цього часу. На наше усне звернення до нач. ЖЕК-6 О.Шевченко та нач. СЄЗ Т.Щелкуновой, ми отримали відповідь, що це не їхня територія, тому косити траву та убирати сміття на цій території вони не будуть, та запропонували зробити з ними суботник на цієї території. Ми просимо закріпити відповідача за цю ділянку міської території для постійного прибирання від сміття. Про час покосу трави просимо сповістити мешканців будинків, так як трава закрила молоді дерева і їх можуть вирубати вмісті з травою.

Відповідь просимо надати через газету. Мешканців вказаних домів: Савченко П.П. (Європейська, 44-16), Голік М.Т. (Європейська 46-114), Белицка С.И.(Громова 32-54).