Зеленський нагородив чиновників Донецької ОВА. Кириленко — вручив. Updated

Опубликовано admin - Dec 26

Про нагородження президентськими відзнаками ТОП-чиновників області та керівників міських військових адміністрацій Донецької області, на своїй ФБ-сторінці повідомив голова Донецької ОВЦА Павло Кириленко.

Пряма мова:

“Вручив державні нагороди керівникам військових адміністрацій та структурних підрозділів обласної військової адміністрації. 

Кожен з них своєю плідною працею забезпечує у тому числі й обороноздатність нашої області. 

Донеччина у найскрутніші моменти стримала ворожу навалу - завдяки військовим та цивільним, які віддано й професійно виконують свої обов'язки. 

Розумію, якою величезною є відповідальність на кожному керівнику. І знаю, що кожен заслуговує на такі нагороди. Кожним з них я пишаюсь особисто. 

І переконаний, що разом ми визволимо Донеччину та всю захоплену ворогом територію України й відбудуємо все, що зруйновали російські окупанти.

Указом Президента України за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеню заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, орденом княгині Ольги ІІ ступеню начальника управління сім'ї, молоді та масових заходів ДонОДА Лілію Золкіну, орденом княгині Ольги ІІІ ступеню - директора департаменту соціального захисту населення ДонОДА Олену Токареву.

Також державні нагороди отримали керівники військових адміністрацій, які щодня попри обстріли з боку ворога виконують свою роботу та допомагають людям.

Хочу подякувати кожному з них за стійкість, за нашу згуртованість, за те, що ми чітко розуміємо, що ми будемо робити далі, куди ми рухаємось - до нашої спільної перемоги. Які б перепони не стояли на нашому шляху, ворогу не здолати нашу єдність, нашу любов до рідної землі.

Слава Україні!”

Нам не відомо, чи був серед відзначених керівник Костянтиівської міської військової адміністрації пан Рослов (бо на фото його не видно, а в повідомленні номера Указу не зазначено, та й на сайті Президента відповідного документу ми теж не знайшли). Але зазначимо, що останнім часом, мешканці Костянтинівської громади дедалі частіше пишуть в соцмережах про невдоволення роботою голови.

Як от, наприклад, ще в листопаді, коли ми писали про активну роботу міського комунального підприємства “Комунтранс” та PR міської військової адміністрації в статті “Липневі каналізації, або “Шоб ти здох!”:

Як каже трудовий люд — “Пі$діти — не мішки тягати”, або, якщо цей вислів докласти до костянтинівський реалій (взагалі, таких аналогій можна знайти багацько, але одну-дві наведемо), то можна сказати і так — “Грамоти роздавати, то вам не сміття розгрібати...”, або ж ось так — “PR — то така штукенція, що дозволяє комунальникам знаходити на території міста якесь нове комунальне майно, не ясного якого походження та призначення”.

Тоді в редакцію телефонував фермер з селища Предтечине, в господарство якого прилетіло з боку росії у вигляді С300. Як нам розповів господар хазяйства, якого ми давно знаємо, щоби просто розгребти утворені завали він звернувся по допомогу до Костянтинівської місцевої ВЦА, але підтримки так і не отримав. Але завжди допомагав військовим та тим, хто того потребував... у той час, коли "В рамках відзначення Дня працівників сільського господарства кращі аграрії Костянтинівської громади отримали нагороди".

***

Updated by 27.12.2022 at 18.55

Через два дні після публікації офіційної інформації про нагородження, до неї з’явилась купа коментарів. В основному таких напрямків — “вітаємо та бажаємо здоров’я” та “коли ж скінчиться нагородження самих себе...” Наведемо декілька цікавих:

Агаси Барсегян:

- А Вы шановни пани не думали наградить трактористов которые под обстрелами убирают и сеют,есть у меня пример когда комбайнер под арт дуели собирал пшеницу,тракторист за смену спахал поле с девяти воронками,а керевник Константиновской громады на день сель выробника награждает сельской старосте.

Андрей Зеленский:

- Поздравляю Вас Алексей Александрович! Здоровья Вам, Вы самый лучший мэр!

Натали Киркач:

- Вітаємо!!! Золкіна Лілія Іванівна - жінка-керівниця, яка працює 24/7 , є справжнім прикладом для всіх!!!

Maya Muravchuk:

- Награды раздавать надо когда будет победа.освобождение.А сейчас каждый делает свою работу.и даже те кто остался с городе ГЕРОИ.

Кристина Савина:

- коли ж скінчиться нагородження самих себе...

Оксана Лебедь:

- Коли ми перестанемо жити по радянські?!?в країні війна!!!! За що нагороди?!?За велику зарплатню?!?Сором на Вашу голову!!!Не дай Боже як в Макіївці майже всі посадовці на місті....ім все одно яка влада,головне гроші пиляти.Де дії для людей?!?Все на папері.....задовбали!!!

Власн. інф.