Сумний святий вечір у 2022 році

Опубликовано admin - Dec 24

Сьогодні, 24 грудня 2022 року, українці вперше — “офіційно”, за часів відновлення незалежності України, святкують Різдво Христове. Святкують під час війни, що розв'язала проти нас так звана “дружня держава” — росія.

Жителі фронтового Бахмута напередодні Різдва. Це фото зробили на вулиці міста під постійними обстрілами.
Невідомо, чи пара дійсно готується до Різдва, чи хочуть зігрітись завдяки цій ялинці.
Фото: Instagram/Marek M. Berezowski

Сьогодні ми стали ще на один крок ближче до всього цивілізованого світу, зокрема, християнського, ми відійшли від “старого календаря”, за яким окупанти секти московського патріархату відзначають це свято у себе в московії.

І на один крок далі від того дикунства, що царює в тій “дружній державі”.

Окупанти завдали масованого удару з РСЗВ по центру Херсона. Ракети впали по житловому кварталу, загинули щонайменше 10 людей. Ще 58 містян дістали поранень, з них 18 у тяжкому стані, за їхні життя борються лікарі. За даними надзвичайників, обстріл стався 24 грудня близько о 11:00. На місці влучання загорілися 6 автівок. Пожежу гасили протягом 40 хвилин.

Україна обов’язково переможе. У нас попереду ще дуже багато праці, щоби зробити нашу країну омріяною — сильною, вільною і незалежною. Як написав у себе на ФБ-сторінці Андрій Іллєнко: “Сумний святий вечір у 2022 році. Але ми тую червону калину підіймемо, ми нашу славну Україну розвеселимо!”

Тож, зі Святом вас, друзі!

Слава Україні!

Редакція "Провінція"