Свято Світлого Христового Воскресіння (Великдень) під час війни

Опубликовано admin - Apr 21

У ніч з 23 на 24 квітня 2022 року в Україні відзначатимуть свято Світлого Христового Воскресіння (Великдень), яке традиційно збирає велику кількість вірян у культових спорудах через проведення нічних богослужінь та участь у релігійних обрядах.

У зв’язку з тривалою широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, а також через те, що Донецька область є однією з областей України, де ведуться активні бойові дії, що створюють реальну загрозу життю та здоров’ю населення області, Донецькою обласною військовою адміністрацією прийнято рішення не скасовувати на період святкування Великодня комендантську годину у Донецькій області. Так 23 квітня 2022 року комендантська година розпочнеться, як зазвичай, з 19.00 і триватиме до 06.00 24 квітня 2022 року. 

Шановні мешканці Костянтинівської міської територіальної громади!

Закликаємо Вас дотримуватися правил комендантської години, уникати скупчення людей в культових спорудах і на підлеглих територіях. Долучайтеся до участі у Великодніх богослужіннях дистанційно – завдяки перегляду трансляції на телебаченні та в інтернет – мережах.

Бережіть себе та своїх близьких! Все буде Україна!

Костянтинівська міська військова адміністраця