Олег Азаров — 404

Опубликовано admin - Apr 17

Майже тиждень минув, але все ж вважаємо за доцільне дати інформацію про створення в місті Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області.

Не опублікували інформацію одразу з тої причини, що через цю безглузду війну російських окупантів проти України творчий колектив редакції Провінції вимушений був покинути Костянтинівку. І вже 11 квітня, коли ми збиралися біля міськвиконкому щоби поїхати з міста, то й побачили начальника Донецької обласної військової адміністрації пана Павла Кириленка в супроводі озброєної охорони, який прибув в Костянтинівку щоби представити керівника новоствореної Костянтинівської міської військової адміністрації – Олексія Рослова.

Олексія Рослова костянтинівці повинні знати. Три роки тому, наприкінці 2019, Президент України Володимир Зеленський вже призначав Олексія Вікторовича на посаду голови Костянтинівської райдержадміністрації. Тоді його теж представляв Павло Кириленко. Провінція тоді постійно висвітлювала події, які відбувалися в районі.

Наразі, зрозуміло, зовсім інша ситуація. Тож, даємо офіційну інформацію, але зазначимо, що, якщо зайти на сайті Костянтинівської міської військової адміністрації в розділ “Міський голова”, то побачимо, що відповідь сервера - Помилка 404, такої сторінки не існує.

В понеділок, 11 квітня, начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко представив керівника новоствореної Костянтинівської міської військової адміністрації – Олексія Рослова.

10 квітня, Президент України своїм Указом №225/2022 утворив Костянтинівську міську військову адміністрацію, а Розпорядженням №53/2022-рп призначив Олексія Рослова її очільником.

«Створення військових адміністрацій у громадах Донеччини – це вимушений крок, продиктований воєнним часом. Впевнений, що Костянтинівська МВА працюватиме ефективно на захист держави та наших громадян. Знаємо, що Костянтинівка зараз має безліч нагальних проблем. Тепер вирішувати їх буде простіше», - написав Павло Кириленко у Facebook.

Також нового очільника одержала Бахмутська райдержадміністрація – ним став Сергій Кальян, відповідно до Розпорядження Президента України №52/2022-рп.

«Робота серйозна і відповідальна. Від нашої ефективності залежать життя наших земляків», - зазначив очільник області.

Власн. інф.