Допомогти будматеріалами постраждалим - оперативна нарада щодо нічного обстрілу міста російськими окупантами

Опубликовано admin - Mar 22

Сьогодні, 22 березня, о 9 годні відбулась термінова нарада голови Костянтинівської міської територіальної громади О.Азарова із заступниками та відповідними керівниками структурних підрозділів щодо ситуації, яка сталася в громаді, зокрема — надання допомоги та ліквідації наслідків нічного обстрілу міста російськими окупантами.

О.А. Азаров призначив відповідальних, та закликав усіх узятися до роботи — допомогти жителям громади та забезпечити їх необхідними будівельними матеріалами:

“...є дуже великі пошкодження об'єктів цивільного призначення, це — домівки, школи, тому першочергове на сьогоднішній день — організувати, всі заступники відповідальні, організувати допомогу жителям громади, хто постраждали від цього обстрілу. Це — забезпечити допомогу плівкою і будівельними матеріалами за можливістю. Залучаємо всіх суб’єктів господарювання, які на сьогоднішній день мають в наявності будівельні матеріали, це — шифер і т.д. Всі, відділ економіки, мають надати перелік, обдзвонити, будемо сплачувати, якщо для когось це принципово, ми сплачуватиме за будівельні матеріали, але на сьогоднішній день ми маємо швидко укласти ці договори кому це треба і вже почати відвантажувати, щоб люди змогли цим скористатися вже сьогодні. Тому на сьогоднішній день це основне завдання — людям донести те, що ми будемо допомагати... Залучаємося всіма структурними підрозділами, обдзвонюємо всіх, організуємо логістику задля того щоби доставити будівельні матеріали жителям громади будинки яких постраждали...”

Міський голова голова звернувся до секретаря міської ради Д.Коржикова та нагадав про бомбосховища: “Денис Віталійович, питання бомбосховищ продовжуємо контролювати, ви — відповідальний”.

- Все інше залишається на наступне, бухгалтерії і фінуправлінню прошу надати потрібні пропозиції щодо винесення на комісію по ТБНС для того щоби все це фінансування. Комісія ТБНС сьогодні, орієнтовно о 14 годні.

Власн. інф.