КУХНЯ ПРОВІНЦІЇ. Випуск #4

Опубликовано moderator - Feb 04

Черговий (четвертий) випуск “Кухні Провінції”, від 4 лютого 2022 року, за участю Володимира Березіна (“Провінція”), Андрія Балана (“Східне братерство”) та Віктора Токая (Громадська Рада, Партія Зелених), було присвячено: мало відомим родзинкам Костянтинівської громади — видатному раціоналізатору, члену Гельсінської Спілки, збирачу історії Кубанської Україна та все про кобзарів - Ренату Польовому; бельгійцю, який зробив наше місто - Луї Ламберу; оригінальним вежам, що руйнуються на очах — над Домом щастя та Краєзнавчим музеєм; напіврозбитої картині на зупинці Ювілейна (Гласкомерц) на вул.О.Тихого. А також створенню Територіальної оборони, створенню муніципальної футбольної команди “Костянтинівка”.

Ще важлива новина в комунальній сфері — вихід на пенсію багаторічній відповідальній за комунальну сферу у виконкомі, останні роки за транспорт, Н.Мартинічевої і поява нової жінки на її місці.

Наприкінці передачі глядачі запрошуються до розробки Програми по поводженню з безпритульними тваринами. І подивіться неймовірний по емоціональності відеоролик на цю тему.

Про все це — дивиться у четвертому випуску.

Ми не політологи, не тележурналісти, звичайні мешканці, які цікавляться життям громади і вважають, що іншим це теж може бути цікаве. Чекаємо на інформацію від громадян. Залишайте коментарі, ділитись відео, ставте лайки, підписуйтесь на канал та телефонуйте — 066-272-30-04, 095-696-57-11; e-mail – [email protected].