Драндулет радянського автопрому своє відкатав, або Дві ДТП за дві години

Опубликовано admin - Sep 15

Сьогодні, 15 вересня, десь з 12.00 до 13.00, на перехресті вулиці Європейська та проспекту Ломоносова сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої зазнали пошкоджень лиже легкові автівки.

ВАЗ 2101 наразі точно можна назвати відром з гайками. Позашляховик КІА теж зазнав деяких ушкоджень, але не дуже значних. Жертв серед людей немає.

Тож, можна сказати, все обійшлося. Але, судячи по дуже сумним обличчям водія та пасажирів копійки, не все так і добре у них. Чи то вони у шоковому стані від ДТП, чи то від думки про гроші...

Поліцейські, що працювали на місці пригоди, щось конкретного повідомити не змогли, пославшись на відсутність на даний час інформації і що вони тільки її збирають. Але, як видно, це — порушення ПДР. І хто кого не пропустив, хто кого “поцілував” так міцно — буде видно після відповідних слідчих дій.

П.С.

Але, виявляється не все так гарно на наших дорогах. Коли розміщували цю новину, в соціальних мережах з'явилась інформація про ще одну ДТП.

Десь з 13.00 до 14.00, на перехресті вулиць Незалежності та Театральної, зіткнулися позашляховик так скутер. Водія мопеду забрала швидка.

Власн. інф.