У Костянтинівці поліцейські затримали чоловіка, який ледь не вбив свою співмешканку

Опубликовано admin - Aug 19

Під час сварки чоловік облив жінку легкозаймистою речовино та підпалив. Остання була госпіталізована з опіками тіла. Фігуранту за замах на вбивство вчинене з особливою жорстокістю повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

17 серпня 2021 року о 21.40 до відділу поліції № 2 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області надійшло повідомлення про те, що в багатоповерхівці по вулиці Європейській жінка кричить та благає на допомогу.

Слідство встановило, що мешканець міста Костянтинівка  повернувся додому перебуваючи  у стані алкогольного сп’яніння. В квартирі між 36-річним чоловіком та його співмешканкою виникла сварка. Під час конфлікту зловмисник наніс жінці кілька ударів руками, а потім облив її легкозаймистою речовиною та підпалив.

35-річна жінка з опіками тіла була госпіталізована. Оперативники відділу поліції № 2 затримали зловмисника.

За вказаним фактом поліцією під процесуальним керівництвом окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 15,   п. 4 ч. 2 ст.115 КК України (замах на вбивство вчинене з особливою жорстокістю). Наразі фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Краматорське районне управління поліції Донецької області