Спортсмени з рукопашного бою показали майстерність і волю до перемоги

Опубликовано moderator - Sep 27

18 вересня 2021 року у спортивній залі КДЮСШ м. Константинівка відбувся відкритий обласний турнір з рукопашного бою серед юнаків та дівчат молодшого, середнього та старшого віку та юніорів, присвячених до Дня фізичної культури та спорту і відкритий чемпіонат міста серед дітей. Для участі в змаганнях прибуло 123  спортсменів із Мар'янки, Покровська, Мирнограда, Бахмута, Слов'янська та господарі змагань м. Константинівка.

На урочистому відкритті змагань Іллі Лозовому було вручений значок та  посвідчення  "МАЙСТЕР СПОРТУ УКРАЇНИ" з рукопашного бою. Ілля завдяки своїй наполивий праці, роками тренувань, виграних та програних змагань дійшов до дуже великого рівня майстерності, а попереду ще довга дорога. Бажаємо йому терпіння і наполегливісті.

Відкритий чемпіонат міста Константинівка зібрав 57 участника, проходив серед дітей від 6 до 9 років, у двох розділах "БОРОТЬБА" та "ЛЕГКИЙ КОНТАКТ". Так у запеклій боротьбі загальне перше місце здобула команда міста Мирноград, друге місце Константинівка, третій стала команда міста Бахмут.

Відкритий обласний турнір з рукопашного бою серед юнаків та дівчат молодшого, середнього та старшого віку зібрав 66 участника. Перше місце у спортсменів Костянтинівки, друге - Слов'янська, третє - Мирнограда.