Голову Іллінівської ОТГ “розвісили” по бігбордам

Опубликовано moderator - Mar 26

Спочатку журналісти «Провінції» побачили цей бігборд на центральній вулиці О.Тихого в Краматорську. Тоді з нами був політичний діяч О.Меланченко, який припустив, що недруги В.Маринича зробили це під приїзд Президента. Потім такі ж бігборди з’явилися на пр. Ломоносова в Костятинівці.

Журналіст Петро Чумаков вважає, що «вуха ростуть» від ОПЗЖ та Валерія Гнатенка:

«Замість чергових обіцянок нардепа, замість поздоровлень з приводу і без, на тлі типового знищення ОПЗЖ, почалося мочилово голови Іллінівки... Але цій команді не вистачає одного — захопити Іллінівську ОТГ».

«Не хвилюйтеся, Іллінівську ОТГ вже захопив Маринич і його компанія, — відповідають журналісту в соцмережах. — І «прихватизував» все не гірше за будь які «гоп-стоп бригади».

«Чого ви так розбурхалися? — пишуть інші. — Абсолютно законний борд з офіційними цифрами, нічого такого. Звичайна публічна інформація. У багатьох людей в селах немає інтернету, тепер зможуть дізнатися цифри бюджету...».

«Це не грамотно, — стверджують треті. — Зарплата в місяць 150 тисяч ніяк не може бути! Це скоріше фонд зарплати, разом з преміями, надбавками, відпускними та ін. Втім, скоро будуть опубліковані декларації про доходи чиновників, ось тоді і подивимося!».

«Так воно вже є у відкритому доступі! — запевняють останні. — Ще в жовтні минулого року з’явилася офіційна «суттєва зміна в майновому стані — отримання доходу, який перевищує 105100 грн. Джерело отримання доходу — Іллінівська сільська рада, заробітна плата отримана за основним місцем роботи — 149069 грн».

Власн. кор.