Андрія Тарамана нагородили та прийняли у Спілку краєзнавців

Опубликовано moderator - Dec 06

Незвичайно почалася чергова сесія Іллінівської сільради 30 листопада. Слово надали приїхавшему зі Слов’янську гостю — доценту Донбаського державного педагогічного університета, члену національної Спілки письменників України, голові Донецької обласної організації Національної спілки краєзнавців України Валерію Івановичу Романько. Він сказав, що приїхав з приємною місією — вручити квіток члена спілки краєзнавців відомому громадському діячу нашого краю, депутату сільради Андрію Тараману. А ще — від Національної спілки В.Романько урочисто нагородив Андрія Вікторовича ювілейною медаллю — “30 років Незалежності України”. 

Дійсно, важко знайти людей, які б стільки зробили по вивченню та популяризації історії рідного українського краю. А ще по його захисту, бо А.Тараман воював в цій війні у батальйоні кіборгів. 

Головуючий на сесії керманич Іллінівської громади В.Маринич додав: “Побільше б було таких активних людей в нашій громаді. Завдяки йому у нас розвивається музейна справа, туризм і, сподіваємося, ми виграємо конкурс Міністерства культури, в який Андрій Вікторович пише проект...”. 

Є сподівання, що завдяки прийняттю такого потужного громадського лідера в організацію краєзнавців в Іллінівській та Костянтинівській громадах нарешті буде створено свій осередок Національної спілки.

В.Березін