Весняне загострення чи примус до миру руками смотрящего від Саши-стоматолога

Опубликовано moderator - Apr 12

Днями юне створіння на посаді міського голови сусіднього Часів Яру, товарісч Верзілов, написав листа до очільника Донецькї ОВЦА про професійну непридатність директора Часовоярського регіонального відділення Компанія «Вода Донбасу» А.Корчевського. В листі зазначив, що його думку підтримує депутатський корпус Часовоярської міської ради.

За попередніми даними, він також просить ввести нову посаду — заступника директора цього водоканалу і призначити на неї людину не місцеву, котра не має жодної уяви про роботу підприємства, за «брудні справи прибрану» з попередньої роботи, колишнього «смотрящего від Саши Януковича на Стиролі, в подальшому розпорядника Барських угідь, на що було «перетворено» РЛП «Клебан-Бик».

Фото з архіву редакції.

Питання навіть не в тому, що ця особа закрила до війни доступ для людей на територію державного природоохоронного об’єкту і влаштувала там «блатні мисливські і рибальські угіддя». І навіть не в тому, що з наукової установи були звільнені, або поставлені в умови для самозвільнення практично всі профільні фахівці. Питання у більш буденній проблемі — забезпеченні права доступу до питної води населенню прифронтових населених пунктів у центральній частині Донецької області. Наразі це право гарантовано міжнародними нормами.

Хочу нагадати ситуацію попередніх років в Костянтинівці й районі, коли в літній спекотний сезон населення залишилося без води за надуманими боргами.

Треба зазначити, що саме завдяки зусиллям п.Корчевського, Бахмут і район від нестачі води не потерпали. Бо він не піддався на шантаж представників ОПЗЖ і ДТЕКу і не дозволив припинити постачання води.

Тож в лавах партії що «приватизувала» регіон було прийнято рішення «покарати непокірного чиновника, руками недосвідченого міського голови», привезеного в Часів Яр як «теля» т. Верзілова.

За інсайдерською інформацією, мадам Королевська має попередню домовленість про нове призначення з головою ОВЦА... Можливо внутрішні домовленості політичних і економічних еліт задовольняють керівництво країни. Але є одне АЛЕ. За політичний шантаж і провокації розраховуватись доведеться знедоленому населенню, і гуманітарним міжнародним організаціям.

Галина Олійникова, голова Донецької обласної еко-організації «МАМА-86».