Тепломережа – крига тронулася, вагон проблем на підході

Опубликовано moderator - Feb 07

За словами очільника нашої громади Азарова О.А., наша «Тепломережа» допрацьовує сезон у статусі обласного підпорядкування і готується її передача місту. Вижата до останньої краплі структура, з розбитими комунікаціями і сумнівною репутацією повертається разом з людськими та виробничими ресурсами у міське комунальне господарство.

Фото з архіву редакції

Чи зможуть дати собі ради наші комунальники? Як оцінити такий крок керівникам СЄЗ та ОСББ? Що з боргами та зустрічними зобов’язаннями?

Що буде з працівниками підприємства? Та багато інших питань необхідно вже ставити на розгляд нашій владі і, в першу чергу, під цей очікуваний виклик вже готовити заходи по переходу та шукати гроші, причому багато грошей під альтернативний перехід житлового фонду на нові потужності, будівництво малих теплових блок-станцій, індивідуальних систем опалення, опрацювання можливості переводу будинків на сучасні системи обігріву. Крім цього, обов’язковою є задача термомодернізації будинків. Також немаловажним є ще той факт, що уряд розглядає законопроєкт по повній передачі житлового фонду у власність управляючих компаній…

На маршрут №2 прийшли трекери

А це значить, що у найближчі дні наші перевізники засвітяться у системі «Дозор», яка успішно працює в Краматорську. Шість автобусів будуть супроводжуватися на наших «гаджетах» в онлайн режимі. Підв’язані графіки та цілодобовий супровід із записом. Це нововведення дасть змогу більше наповнити пасажиропотік і підняти рейтинг перевізника. Завантажити сервіс можна через ГУГЛ додатки. Це перший крок до цифровізації міської інфраструктури!

Віктор Токай, голова обласної організації партії зелених України, голова комісії по транспорту та ЖКГ Громадської ради при Костянтинівському міськвиконкому