Сайт міської ради - це сайт ОПЗЖ?!

Опубликовано moderator - May 31

Я, як представник ВО “Батьківщина”, обурена нахабством та безпределом, який утворила костянтинівська організація партії ОПЗЖ, лідер якої міський голова О.Азаров. Вони “захопили” та використовують в своїх цілях сайт міської ради.

Наприклад, в розділі “Анонси” на сайті є оголошення: “Повідомляємо, що... з ініціативи депутатів фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України зареєстровано проект Закону від 29.04.2021 року № 5445 «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення існуючих раніше прав і свобод ветеранів війни, ветеранів праці, дітей війни та жертв нацистських переслідувань». З законопроектом можна ознайомитися за посиланням...”.

Якщо Азаров без цього не може (треба відпрацьовувати вибори), вимагаю безкоштовно розмістити на сайті міськради інформацію щодо підготовки нашою партією по ініціативі Юлії Тимошенко всеукраїнського референдуму проти продажи-деребану землі. 22 травня ми  приймали участь у зборах ініціативної групи в Києві і запрошуємо всіх однодумців приєднуватися. Дзвоніть мені: 0661921672.

Светлана Бувайло, ВО “Батьківщина”.