Коли один радник костянтинівського мера бореться, інший захищає насилля в сім’ї

Опубликовано moderator - Nov 05

Чи стикалися ви з проявами насильства в родині, чи може чули про жахливі історії від знайомих? Звісно чули, чи були свідками, ну хіба що не вважали за злочин рукоприкладство чоловіків по відношенню до жінки чи дітям. Та й в якій родині не трапляється. А втім Костянтинівка чи не найперше місто, що розгорнуло активну діяльність з профілактики насильства. Влітку сама генпрокурорша Венедиктова відкривала Консультативний центр по роботі з кривдниками. Найрозгорнутіша інформація про те куди і як звертатися жертвам розміщена на сайті міської ради. Ба більше, аж цілих два радники міського голови працюють на зарплаті з цього напрямку. Відома громадська активістка Віолєта Суханова проводить активну інформаційну кампанію з протидії насиллю в родині. Статті, дописи в соцмережах, презентації подій. Складається враження, що в місті про відповідальність ознайомлено кожного пересічного громадянина.

12.03. 2021 р. правоохоронці забирають Тарасова після чергового побиття жінки.

Є і другий радник, юрист, адвокат, жінка, пані Барінова, котра в службовий час представляє в суді інтереси... ні, не жертви, як можна подумати.

Представляє інтереси кривдника, "чоловіка", здатного підняти руку на жінку. Не вірите? Запрошую бажаючих, а особливо Костянтинівського міського голову, на засідання міського суда в Бахмуті 29 жовтня о 9.30, Короткевич проти Тарасова (спеціаліста РДЦ) поближче познайомитися з роботою радника.

Здається, ОПЗЖ - це саме та політична сила, що відповідає власними справами, а не балачками?

Галина Олійникова, подруга та родичка постраждалої, учасник Програми протидії насилля в сім’ї у Донецькій області.